Bubble wafelijzer

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
  • In slechts 5 minuten klaar, zonder dat er iets aanbakt.
  • Ziet er heerlijk uit, smaakt fantastisch.

Bubble waffles – de onweerstaanbare foodtrend uit China. U maakt ze nu heel eenvoudig thuis.

Met dit geniale wafelijzer maakt u de lekkernij snel en zonder veel moeite zelf.

In Hongkong en Kanton zijn bubble waffles – ook wel bolletjeswafels genoemd – al tientallen jaren populair als streetfood. Via de VS heeft deze onweerstaanbare lekkernij ook ons bereikt en op dit moment is de wafel een echte trend in ijssalons en op food festivals. Traditioneel wordt hij in een pan boven een kolenvuur gebakken. Met dit speciale wafelijzer gaat het echter een stuk eenvoudiger. En succes gegaran­deerd.
In slechts 5 minuten klaar, zonder dat er iets aanbakt.
Leg het deeg op de plaat (recept meegeleverd), sluit het ijzer en draai het om. Hierdoor verdeelt het deeg zich optimaal in de eivormige kuiltjes. Na 3 - 5 minuten is de bolletjeswafel van 18 cm Ø klaar: met een goudbruine korst vanbuiten en luchtig en licht vanbinnen. De wafel komt gemakkelijk los van de gietaluminiumplaten.
Ziet er heerlijk uit, smaakt fantastisch.
Rol na het bakken de nog warme bolletjeswafel een beetje op of vouw hem voorzichtig dicht. Vul hem met wat u maar lekker vindt: roomijs, yoghurtijs, vruchten, slagroom, saus, stukjes chocola, ... Of kies voor hartig met kaas- of kruidencrème, ham, zalm, ... Een culinaire verrassing waarover uw gasten nog lang zullen praten. Behuizing van stevige kunststof met cooltouch-greep en controlelampje. Dankzij de onzichtbaar verwerkte scharnier kan er zich geen viezigheid ophopen. Afmeting 20 x 11,5 x 28 cm (b x h x d), gewicht 1,54 kg. 78 cm-aansluiting voor 230 V/700  W. Incl. receptideeën.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu