3-in-1-steamer

Van de Pro-Idee Special Shop Concept-Store
  • Zorgt voor nette persplooien. Verwijdert pluisjes en borstelt stof en vuil uit kleding en woontextiel.
  • Is tegelijkertijd een compact reisstrijkijzer.

Geniaal veelzijdig en compact: kledingstomer en reisstrijkijzer ineen.

Ontkreukt, reinigt en verfrist zelfs hangende kleding in een handomdraai. Ook geschikt voor gordijnen, de bekleding van meubels en autostoelen en ga zo maar door.

Handig voor thuis en om mee te nemen op reis. Deze compacte 3-in-1-steamer zult u al snel niet meer willen missen. U kunt de stoomkop naar wens in verticale of horizontale positie gebruiken. Zo strijkt u hangende pakken, overhemden of blouses veel sneller en gemakkelijker dan op een strijkplank. De stoom zorgt ervoor dat de vezels zich oprichten en kreuken en zitplooien snel verdwijnen. Tegelijkertijd verfrist de stoom uw kleding en werkt hij effectief tegen geurtjes en zelfs bacteriën.
Zorgt voor nette persplooien. Verwijdert pluisjes en borstelt stof en vuil uit kleding en woontextiel.
Zet de persplooipers (meegeleverd) vast op de stoomkop, trek de broekspijp strak en beweeg de steamer langs de persplooi. Zo blijft de broek op zijn plek en creëert u perfecte persplooien. De meegeleverde opzetborstel met pluisverwijderaar is ideaal voor het reinigen en opfrissen van bijv. jassen en pakken, maar ook gordijnen en de bekleding van uw meubels en autostoelen.
Is tegelijkertijd een compact reisstrijkijzer.
Met één draai is de stoomkop te veranderen in een spiegelgladde keramische strijkzool die veilig is voor uw textiel (geschikt voor het strijken van textiel dat voorzien is van het strijksymbool met 3 stippen, bijv. katoen en linnen). Behuizing van stevige kunststof met afneembaar 180 ml-waterreservoir. Stoomfunctie (continustoom en stoomstoot) ook uit te schakelen. Stoomopbrengst 18 g/min. 250 cm-snoer voor 220-240 V/1.000 W.
De meegeleverde opzetborstel met pluisverwijderaar is ideaal voor het reinigen en opfrissen van textiel.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu