Wij staan nog steeds voor u klaar.

Geachte klant,

In deze onzekere tijd is het een verantwoordelijkheid van ons allemaal om de verspreiding van het Coronavirus en het effect daarvan tegen te gaan en elkaar te ondersteunen. Door heel voorzichtig te zijn kunnen wij deze uitdaging samen overwinnen.

Het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers, klanten en partners staat daarbij voor ons voorop. Onze bijzondere dank en respect gaan uit naar iedereen die zich in zijn of haar werk of vrije tijd dagelijks inzet voor de verzorging en het welzijn van anderen.

Wij hebben belangrijke beschermende maatregelen getroffen die helpen het virus in te dammen. Contacten worden tot een minimum beperkt en er zijn extra hygiënemaatregelen ingevoerd. Wij volgen voortdurend de adviezen en verordeningen op van de overheidsinstanties en de WHO.

Klantenservice

Ons serviceteam zit zoals altijd voor u klaar en helpt u graag verder met al uw vragen en wensen. Mocht er sprake zijn van vertraging bij de bezorging, dan vragen wij uw begrip hiervoor.

Contact met ons serviceteam

Per e-mail: service@proidee.nl of maak gebruik van ons contactformulier

Per telefoon: 024 - 3 511 277
Op werkdagen van 08:00 – 20:00 uur


Onze winkels in Aken, Düsseldorf en Keulen blijven gesloten. Wij kijken ernaar uit u daar binnenkort weer te mogen begroeten.

Uw bestelling

Door de huidige situatie kunnen er langere levertijden ontstaan. Meer gedetailleerde informatie vindt u op de betreffende productpagina. Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Onze verzendpartners vinden het heel belangrijk om zich te houden aan de aanbevolen gezondheids- en hygiëneregels. Om deze reden hoeft u de ontvangst van uw pakket niet meer te bevestigen, maar doet de bezorger dit zelf om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden.

Wanneer u voor het retourneren langer dan 30 dagen nodig hebt, meld dit dan door te mailen naar service@proidee.nl.

Hartelijk dank

Wij blijven voor u klaar staan en hopen dat onze collectie u blij maakt en inspireert om het beste van deze moeilijke tijd te maken – want soms kan het ons goed doen om even niet het nieuws te volgen. Namens het gehele team van Pro-Idee willen wij u hartelijk bedanken voor uw trouw en steun. Blijf gezond! Unterschrift Dieter Junghans
CEO

Eerste publicatie: 28.03.2020

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu