CARRERA baardtrimmer No 623

  • Extra smalle en scherpe mesjes van met titanium gecoat edelstaal.
  • Exact de gewenste snijlengte. Tot op de millimeter nauwkeurig.
  • Krachtige Li-ion-accu die lang meegaat. Werkt tot 60 minuten in plaats van slechts 30 minuten.
  • Mesjes afneembaar om te reinigen.

De perfecte baardtrimmer voor korte en lange haren.

Plus X Award ‘Beste product van het jaar 2016/2017’. Onderscheiden op het gebied van high quality, design en bedieningscomfort. ‘Zeer goed’ in de Haus & Garten-Test*.

In de Haus & Garten-test werden 8 accu-baardtrimmers getest. De bekroonde No 623 kreeg het predicaat ‘zeer goed’ (1,4) en kreeg als enige uitstekende cijfers voor het trimmen van lang en kort haar. ‘Praktisch, nauwkeurig, werkt lang en is snel opgeladen’ zo is de conclusie na de tests. En verder: ‘... een zeer goed totaalpakket zonder enig zwak onderdeel.’
Extra smalle en scherpe mesjes van met titanium gecoat edelstaal.
Met de wendbare, 36 mm smalle mesjes (in plaats van de gangbare 40 mm) kunt u baard en snor nog nauwkeuriger en gemakkelijker trimmen. Handig voor de contouren van bakkebaarden en modieuze undercut-kapsels, en voor overige lichaamsbeharing.
Exact de gewenste snijlengte. Tot op de millimeter nauwkeurig.
Voor snijlengten van 4-14 mm steekt u de in 6 standen verstelbare vario-kam op het apparaat. De lange tandjes leiden zelfs stugge baardharen perfect naar de mesjes. Voor een verzorgd driedagenbaardje of een karaktervol (bijna) kaalgeschoren hoofd, gebruikt u de fijninstelling met een snijlengte van 0,8, 1,2, 1,6 of 2,0 mm.
Krachtige Li-ion-accu die lang meegaat. Werkt tot 60 minuten in plaats van slechts 30 minuten.
Oplaadtijd met USB of netstroom ca. 90 min. (USB-kabel en netadapter meegeleverd). Snellaadfunctie (5 min.) voor 1 scheerbeurt. Werkt ook direct met netspanning (100–240 V). CARRERA oplaadsysteem afzonderlijk te bestellen.
Mesjes afneembaar om te reinigen.
Led-display met weergave van de snijlengte in de fijninstelling, accustand, meeneembeveiliging en melding wanneer het apparaat moet worden opgeladen. Afmeting 15 x 3,4 x 3,1 cm (l x b x d), gewicht 120 g.

* Uitgave 5/2016

Gewoon in het afzonderlijk te bestellen oplaadsysteem zetten – klaar. Uw baardtrimmer staat stabiel en wordt opgeladen.

Accessoires

€ 29,95

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu