Minstens 4 goede redenen om deze schrijfblokken te benutten.

De originele U.S. Legal Pads.

Het is afgelopen met het vertwijfeld zoeken naar deze Amerikaanse, gele schrijfblokken. Jarenlang hebben fans op het internet naar aankoopmogelijkheden binnen Europa gezocht. Nu kunt u de beroemde Legal Pads rechtstreeks bij Pro-Idee bestellen.
… tenminste 4 voordelen:
De inkt droogt bijzonder snel zonder uit te lopen, balpennen geven een strak schriftbeeld en alles wat er met potlood op werd geschreven kan geheel worden uitgegumd. De fijn geperforeerde afscheurrand maakt dat elk blaadje zich gemakkelijk en recht laat afscheuren. De harde kartonnen rug heeft geen extra ondergrond nodig. En het beste: de voor het oog vriendelijke tint zal u tijdens het schrijven nooit onaangenaam verblinden. Auteurs en tekstschrijvers geven zelfs aan dat het geelachtige papier hun creatieve arbeid gemakkelijker lijkt te maken.
Legal-size. Papierformaat 21,6 x 27,9 cm (b x h, overeenkomend met A4-formaat). Papiergewicht 60 g/m².

Op deze handige schrijfblokken werden bloedstollende pleidooien geconcipieerd, verdragen over miljoenen dollars samengevat en pakkende redevoeringen geformuleerd.

In 1888 ontwikkelde de Amerikaan Thomas W. Holley deze dun gelijnde, gele schrijfblokken. Al snel behoorden de Legal Pads (Legal = rechtsgeldig) tot de steeds terugkerende begeleiders van rechters en advocaten. Vandaag de dag zijn de Legal Pads in de USA wijd verbreid.

Nieuwe ideeën – dankzij Legal Pads?

Een niet gering aantal van de teksten die u in de Pro-Idee catalogi terugvindt, zijn op Legal Pads ontstaan. De aanbeveling daartoe kreeg ik van Alfred Gerardi, een succesvol schrijver en reclamechef: ‘wanneer je voor een leeg blad papier zit en naar ideeën zoekt – probeer het met geelgetint papier. Het is weliswaar geen garantie voor succes, maar het is zeker het proberen waard.’
Dieter Junghans

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu