In elkaar te vouwen trolley

Ruim model voor op reis. Compact op te bergen. Superlicht.

Heel gemakkelijk compact en plat in elkaar te vouwen.

 

Ruim model voor op reis. Compact op te bergen. Superlicht.

In elkaar te vouwen trolley van stevige jacquard.

Heel anders dan de gangbare trolleys: dit exemplaar is zonder veel moeite compact en plat in elkaar te vouwen. Hierdoor is het model snel als extra reisbagage in de koffer op te bergen, zodat u, wanneer dat nodig is, 30 l extra opbergruimte hebt. Perfect voor wanneer u tijdens een citytrip wilt gaan shoppen, of wanneer u schone en vieze was van elkaar wilt scheiden.
Weegt ca. 1 kg minder dan andere harde trolleys.
En: dankzij het flexibele materiaal past het exemplaar veel beter in de krappe vakken waar handbagage in moet worden opgeborgen of onder vliegtuigstoelen dan de gangbare uitvoeringen van hetzelfde formaat. Gekruiste pakriemen, een apart vak voor overhemden/blouses en twee vakken aan de buitenkant zorgen ervoor dat u alles netjes en geordend kunt opbergen.
Robuust, waterafstotend en ongevoelig voor vuil.
Van zeer stevig jacquardweefsel. Gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Telescoopgreep uittrekbaar tot 100 cm. 2 lichtlopende wieltjes van breukbestendige kunststof. Der 30 l-trolley is met een afmeting van 36 x 50 x 20 cm (b x h x d) en een gewicht van ca. 1,8 kg toegestaan als handbagage volgens de IATA-norm.

In elkaar te vouwen trolley

Best.-No.: 226224,
Niet leverbaar

€ 29,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Meningen

Van M. A. C. O. op 13.11.2018

Handige trolley

Nog niet gebruikt maar hij ziet er goed uit. Heel fijn dat je deze trolley klein kunt maken, heeft dus weinig plaats nodig.

Van R. S. op 23.08.2018

Trolley

Trolley pas gebruikt tijdens vakantie: formaat prima, had hem alleen iets steviger verwacht, zodra bovenkant geopend is valt hij steeds inelkaar jammer! Ook wel begrijpend ivm het op vouwen van de trolley.

Van A. v. op 31.07.2018

heel handig

handig overal ook voor kleine boodschappen, shoppen in alle winkels fijn ben er blij mee

Van C. d. op 25.07.2018

Eenvoudig en effectief

Voldoet prima

pu