PFLEXX® knietrainer, set van 2

Spieren opbouwen rond de knieën dankzij geniale veerkracht – nu nog beter.

Spieren opbouwen rond de knieën dankzij geniale veerkracht – nu nog beter.

De revolutionaire PFLEXX®-knietrainer voor sport en dagelijkse training. Finalist van de ISPO Brandnew Award 2013 – categorie ‘Fitness’.

Ziet eruit als een perfect aansluitende bandage, maar is een effectieve knietrainer. Ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers van de biomechanica, door Britse topsporters getest en gebruikt. Het principe: door de aan beide kanten ingewerkte veren worden de spieren van de knie langdurig getraind en sterker gemaakt.
Verhoogt de spieractiviteit tijdens het lopen met 30 %. Zelfs met 400 % bij het joggen. Dit is bewezen met wetenschappelijk onderzoek*.
Draag de PFLEXX® bij het skiën of fietsen, bij het inlineskaten, voetballen, tennissen etc. Of op weg naar uw werk. Bij elke stap worden uw kniespieren sterker. Het kinetische compressiemateriaal stimuleert daarbij de bloedsomloop, ondersteunt en stabiliseert de gewrichten en beschermt tegen verkeerde belasting.
Nu met 3 weerstandsniveaus.
Pas de weerstand aan de sterker wordende spieren aan en train zo nog effectiever.
Temperatuurnivellerend, ventilerend en ademend dankzij Thermo Cool®.
Als de temperatuur stijgt, voeren de hightech-vezels het vocht snel af en zorgen deze zo voor een aangename koelte door verdamping. Bij lagere temperaturen beschermen ze de spieren tegen afkoelen. Weerstandsniveau 2 = 3,5 kg (wit), weerstandniveau 3 = 5 kg (geel), weerstandsniveau 4 = 7,5 kg (zwart). Van 40 % polyester, 30 % polyamide, 30 % elastaan. Machinewasbaar tot 40 °C. Kan in de droger.

PFLEXX® knietrainer, set van 2

maat: S - (41-44 cm)

Best.-No.: 222152, Direct leverbaar

€ 149,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu