Pantoffels ʻEenhoorn’

Sprookjesachtige warme voeten worden trendy.

In een handomdraai plaatst u het warmtekussen in de zool van uw nieuwe ʻeenhoorn’-pantoffels.

 

Sprookjesachtige warme voeten worden trendy.

Zachte pantoffels, modieuze eenhoorn. Zelfs met warmtekussen.

De eenhoorn-hype gaat door: nu veroveren de elegante fabeldieren uw huis. Modeblogs en lifestylemagazines zijn het erover eens: eenhoorns zijn de trend van het jaar en nu bijzonder mooi als heerlijk zachte pantoffels.
Betoverende creaties voor de prinses van nu.
Plaats uw voeten in het dikke, zachte materiaal en u waant zich in een sprookjeswereld. De prachtige speelse styling van zachte, sneeuwwitte velours met zwarte opgestikte neusgaten en ogen, en de kenmerkende hoorn in felle goudkleur is een echte blikvanger. Manen en staart zijn in pastelachtige regenboogkleuren uitgevoerd. De hoeven glimmen in zacht roze.
Direct warme voeten.
Leg het warmtekussen 90 seconden lang in de magnetron, op 800 W. De natuurlijke vulling van 50 g boekweit geeft tot wel 60 minuten lang een weldadige warmte af – en stimuleert zo de doorbloeding. Een kleine hoeveelheid lavendel in het kussen zorgt voor een subtiele lavendellucht.
Alsof u op wolken loopt.
De fluwelen laag aan de binnen- en buitenkant omhult ook gevoelige voeten op weldadige wijze. Het dikke materiaal zit bol aan alle kanten en zorgt voor heerlijk zacht comfort. De antislipzool zorgt voor een goede grip. Niets knelt: uw voeten kunnen volledig ontspannen.
Zelfs geruisloos op krakende vloeren.
Het dikke materiaal dempt elke stap. Gemakkelijk met de hand schoon te maken met een beetje milde zeep (boekweitkussen er eerst uithalen). Bovenwerk van zachte pluche. Vulling: 100 % polypropeen. Zool: 100 % polyester. Eén maat passend voor mt. 37-42.

Pantoffels ʻEenhoorn’

Best.-No.: 223548, Direct leverbaar

€ 29,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu