Rozenbol

  • De koningin van de bloemen – als prachtig spel van kleuren en structuren.
  • Perfect voor een bakje, bloemstuk of bokaal. Mooi bij het raam, op een dressoir of op een feestelijk gedekte tafel.
  • Lichte uitvoering, maar duurzame kwaliteit.

Blijvend mooi: romantische rozenbol – lijkt net echt.

Veelzijdige decoratie. Voor elk jaargetijde en elke gelegenheid.

Vanaf nu maakt u in een handomdraai de mooiste arrangementen, in een professionele look. Een decoratie als deze met zoveel dicht op elkaar verwerkte bloemen, zou als het hier ging om echte rozen beduidend meer kosten – vooral in de winter. Met deze rozenbol daarentegen hebt u het hele jaar een schitterend bloemstuk in huis – zonder daarbij een klein vermogen uit te moeten geven. En zonder dat u het hoeft te verzorgen.
De koningin van de bloemen – als prachtig spel van kleuren en structuren.
Vanbuiten uitgevoerd in crèmewit, vanbinnen in verschillende zachte lichtroze tinten. Hierdoor zien de rozen er heel elegant en natuurlijk uit – zonder te eenvoudig of te ‘zoet’ te zijn. Speciaal schuim geeft de bloemen een fluwelige, zachte touch en volume. De afzonderlijke blaadjes zijn natuurgetrouw nagemaakt: in het midden van de bloem zijn ze dicht op elkaar verwerkt en aan de buitenste randen zijn ze zacht naar buiten gebogen. De bloemen zien eruit alsof ze op het mooiste moment van de bloei zijn geplukt.
Perfect voor een bakje, bloemstuk of bokaal. Mooi bij het raam, op een dressoir of op een feestelijk gedekte tafel.
De kleine bol staat mooi midden in een krans met dennengroen, takken of verchroomd metaal. De grote rozenbol vormt een elegante blikvanger op de vloer naast de bank. Ook mooi als een feestelijke rozenbollenboom met staafje en strikjes in een bloembak. Of voor een bruiloft, doop, jubileum, verjaardag, ...
Lichte uitvoering, maar duurzame kwaliteit.
De bloemen zijn stevig vastgemaakt. Om ze schoon te maken kunt u een haardroger gebruiken (koudeluchtstand) om zo het stof weg te blazen. De kleinere versie is voorzien van 40 rozen à 6-7 cm Ø. Afmeting 28 cm Ø, gewicht ca. 170 g. De grote versie heeft een afmeting van 38 cm Ø, gewicht ca. 310 g. Met 40 rozen à 8-10 cm Ø. Incl. bandje om de bol mee op te hangen.

Natuurgetrouw nagemaakt: de rozen zien eruit alsof ze geplukt zijn op het mooiste moment van de bloei.

Meningen

Van J. A. v. op 19.02.2019

Bolle(r)boos

Als hij net zo duurzaam blijkt als de vorige rozentuil aankoop dan is het een prima aankoop gebleken!.

pu