StrickArt plaid met noppen

Uniek: plaid met opvallend, luxueus ingebreid noppenmotief.

Heel bijzonder: de tot 13 mm hoge noppen zijn luxueus in de deken ingebreid.

 

Uniek: plaid met opvallend, luxueus ingebreid noppenmotief.

Ideaal voor thuis en om mee te nemen. Heerlijk zacht en decoratief.

De bijzondere structuur, die gelijkmatig over de plaid verdeeld is, doet denken aan royaal verwerkt wafelpiqué. Dit exemplaar is heerlijk zacht en behaaglijk.
Het reliëf is luxueus ingebreid, waardoor het er zeer expressief uitziet en mooi in model blijft.
Niet te vergelijken met andere, minder hoogwaardige 3D-uitvoeringen die door middel van warmte of zelfs chemisch zijn vervaardigd. Het levendige, dichte reliëf van deze plaid is te danken aan een bijzondere, gecompliceerde en unieke breitechniek, waarbij de beide naaldbedden van de breimachine zo worden verschoven, dat de steken opzij verplaatst gebreid kunnen worden. De tot 13 mm hoge noppen zijn permanent ingebreid en blijven ook na lange tijd nog omhoog staan.
Puur natuur: 100 % warme, extrafijne merinowol.
De hoogwaardige, hooggetwijnde merinowol zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten. Ingebreide ingesloten lucht reguleert de temperatuur, zodat u het niet te koud of te warm hebt. Het fijne, luchtige breisel zorgt voor een aangename luchtcirculatie. Door de speciale garenverwerking in het breisel is de plaid heel soepel en elastisch.
In lichtblauw (een van de top-trendkleuren van 2018) een nieuw, fris accent in elke interieurstijl.
De lichte blauwtint straalt helderheid, rust en frisheid uit, en zorgt zo mede voor een ontspannen sfeer. Ideaal voor relaxte momenten binnen en buiten. Het lichtblauw harmonieert bovendien met klassieke en trendy woonkleuren – van bruin, grijs, zwart en wit tot alle pastelkleuren en felle kleuren.
Gefabriceerd door een klein breiatelier uit Thüringen met 25 jaar ervaring.
De hoogwaardige merinowol is huidvriendelijk en is ongevoelig voor pilling. Handwas. Afmeting 180 x 130 cm. Gewicht ca. 1200 g. 100 % scheerwol (merino extrafijn).

StrickArt plaid met noppen

Best.-No.: 224953, Direct leverbaar

€ 179,- incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu