Bloempot Sky Planter

  • Verbetert de atmosfeer in de woon- en werkruimte.
  • Er kan geen water of aarde naar beneden komen.

Uw kruiden en planten hangen vanaf nu heel modern op de kop aan het plafond.

De nieuwe manier om uw interieur van groen te voorzien. Van Boskke, Nieuw-Zeeland – pionier op het gebied van Urban Gardening.

Deze innovatieve bloempot zorgt ervoor dat de plantenwereld momenteel op zijn kop staat. In plaats van gewoon op de vensterbank, op het dressoir of in de kast, komt de weelderige pracht van de plant helemaal tot zijn recht, terwijl hij aan het plafond hangt – en dus zonder in de kamer plek in te nemen. Meerdere potten vormen zo een hangende tuin, die op een grappige manier het saaie plafond van groen voorziet – een leuke aanblik.
Verbetert de atmosfeer in de woon- en werkruimte.
De planten zorgen ook bij kunstmatige ventilatie voor een aangenaam klimaat.
Er kan geen water of aarde naar beneden komen.
Een beschermingsplaatje en een speciaal netweefsel houden de aarde en de plant in de pot. Het water dat aan de bovenkant bij de plant gegoten wordt, verzamelt zich in een reservoir. Deze geeft het vocht zelfstandig naar behoefte aan de plant af, ook wanneer u eens wat langer niet thuis bent. Niets druppelt naar beneden, niets verwelkt. Stabiel op te hangen aan de edelstalen haak met kunststof laag en 1,5 mm dik staaldraad, lengte 30 en 72 cm. Ecruwitte bloempot van stevige, gerecyclede polyethyleen-kunststof. Onderhoudsarm: nat afneembaar. Afmeting in mt S: 13 cm H, Ø binnenkant 9,5 cm. Gewicht 0,2 kg. Mt. M: 18 cm H, Ø binnenkant 14 cm. Gewicht 0,3 kg.

Meningen

Van Christiane M.D. K. op 16.08.2017

Hangende bloempot

Het produkt is degenlijk en handig in elkaar te zetten. Ideal als iemand katten heeft, ze komen er niet bij en worden dus niet ziek van de planten. Wel vind ik het behoorlijk duur, je betaald voor het concept.

pu