Boldecoratie

Fantastisch veelzijdig: klassieke bolboom – artistiek uitgevoerd in metaal.

Heel mooi als lichtobject of prachtige bloemenbol – maak ook zonder decoratie een echte blikvanger.

 

 

Fantastisch veelzijdig: klassieke bolboom – artistiek uitgevoerd in metaal.

Perfect als klimopwerk, lichtobject of alleen als sculptuur. Voor binnen en buiten.

Net als mooi gesnoeide buxussen zijn bolbomen karakteristieke elementen in de meest schitterende tuinen en parken. Momenteel houden ontwerpers zich opnieuw bezig met deze mooie traditie en interpreteren ze deze op een moderne manier. Een geslaagd voorbeeld hiervan is deze bolvormige sculptuur van weerbestendig, antracietkleurig gepoedercoat metaal. Perfect voor het stijlvol verfraaien van serre, entree, terras, tuin of oprit.
Heel eenvoudig, maar stevig gevormd van twaalf metalen ringen.
Elk van de 4 mm dikke ringen is meerdere malen over de andere ringen verwerkt. Zo ontstaat een stevige, maar tegelijkertijd lichte en open constructie – ideaal om variabel te decoreren.
Veelzijdig te decoreren: van weelderige bloemenbol tot feestelijk lichtobject.
Versier de bol met kleurrijke bandjes en een nest met mos aan de binnenkant – zo creëert u een schitterende voorjaarsdecoratie. Voorzien van klimop vormt het object een aantrekkelijke bolboom – mooi als spalier bij de entree van uw huis. Omwikkel de metalen ringen met een micro-lichtsnoer (apart te bestellen): nu ziet de bol er in het donker uit zoals de wereld er uitziet vanuit de ruimte – dynamisch verlicht, geaccentueerd door ontelbare lichtjes.
Een massieve metalen staaf en een 4 kilo zware betonnen sokkel zorgen voor stabiliteit.
Ook een windvlaag laat de sculptuur niet zo gemakkelijk omvallen. Afmeting136 cm H. Bol: 40 cm Ø. Sokkel: 16 x 16 x 8 cm, voorzien van een beschermende onderkant. Gewicht ca. 6,2 kg.

Boldecoratie

Best.-No.: 225539, Direct leverbaar

€ 89,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Accessoires

€ 12,95

Meningen

Van Anne K. op 26.06.2018

Sfeervol

Voor veel leuke doeleinden

pu