Cool Cap

Houdt uw hoofd koel dankzij natuurlijke verdamping.

Doordrenk het vlies met water – de verdamping zorgt voor het verkoelende effect.

 

Houdt uw hoofd koel dankzij natuurlijke verdamping.

Cool Cap met XL-waterreservoir: voor een temperatuur die tot wel 5 °C lager is dan de temperatuur buiten.

Doordrenk het 10 x 20 cm grote vlies aan de binnenkant van de pet met water. Deze slaat het koele vocht op en geeft dit tot wel 5 uur lang af op een verfrissende, koele manier. En dat over de gehele kruin van het hoofd en niet, zoals bij veel andere modellen, alleen door middel van een smalle band langs de rand. Het resultaat: de temperatuur onder de pet is ongeveer 5 °C lager dan de temperatuur buiten.
Het principe is al honderden jaren vertrouwd.
Al in de klassieke oudheid gebruikte men vochtig gehouden amfora’s om levensmiddelen door middel van verdamping te koelen. Daarbij zorgde het poreuze oppervlak van de klei voor de nodige luchtcirculatie. Bij dit exemplaar heeft een hightech-weefsel met meshstructuur deze functie overgenomen.
De stevige, 8,5 cm brede klep voorkomt verblinding en beschermt de ogen.
Met het klittenbandje aan de achterkant kunt u de wijdte perfect aanpassen – voor een hoofdomvang van 54 tot 65 cm. Kleur: blauw. 100 % polyester. Handwas.

Cool Cap

Best.-No.: 225196, Direct leverbaar

€ 24,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Meningen

Van L.M. D. op 31.07.2018

Gekocht voor persoon met COPD

Cool Cap voldoet aan de verwachtingen, hoofd koelen bij (extreme) warmte. Wel water mee nemen om bij langer dragen nogmaals te bevochtigen. Kortom tevreden met aankoop.

pu