Flex-slang Premium

De rekbare tuinslang: veel praktischer, ruimtebesparender en comfortabeler. Nu verbeter.

 

… de 10 meter lange flex-slang neemt in lengte toe onder druk van watertoevoer.

Met de Aqua-Stopp-snelkoppeling in een handomdraai aan te sluiten en, wanneer u hem niet gebruikt, compact op te bergen …

De rekbare tuinslang: veel praktischer, ruimtebesparender en comfortabeler. Nu verbeter.

Sterker, robuuster, duurzamer. Wordt automatisch langer bij het openen van de waterkraan. En krimpt na gebruik te rug tot de oorspronkelijke lengte.

Niet te vergelijken met eenvoudige flex-slangen, die meestal snel slijten, openbarsten en gaan lekken. Deze ʻmagische slang’ is op belangrijke punten duurzaam verbeterd. Zo voorkomen kunststof eindstukken en een innovatieve houder dat de polyester­-buitenkant bij het aansluitpunt schuurt en slijt.
Veel praktischer, ruimtebesparender en comfortabeler dan de gebruikelijke tuinslangen.
Zware en grote kluwen slang die u de weg versperren zijn verleden tijd. Draai gewoon de kraan open en de binnenste, uiterst flexibele natuurrubberslang rekt tot 30 meter uit. Sluit u de watertoevoer af, dan neemt de slang met zijn robuuste polyester­-buitenkant weer zijn oorspronkelijke lengte van slechts 10 meter aan.
Nooit meer geknikt, in de ­knoop of verdraaid.
En nooit meer een slangenwarboel in de tuin. Levering inclusief sproeimondstuk, 2 Aqua-Stopp-snelkoppelingen, elk met kraanaansluiting van ¾ inch en ½ inch en een bewaarbox. ­Gewicht ca. 800 g.

Flex-slang Premium

Best.-No.: 225104, Leverbaar in 2 weken

€ 43,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Meningen

Van Janet H. op 24.05.2018

Goed

Tot nu toe ok

pu