Klok voor buiten & binnen

  • Elegant als in de tijd van Queen Victoria.
  • Tot op 20 meter afstand nog prima afleesbaar.
  • Een plaat van kunststof beschermt het kwartsuurwerk tegen de grillen van het weer.
  • Werkt op slechts 2 AA-batterijen (afzonderlijk te bestellen) tot 18 maanden lang.

Engelse charme voor buiten en binnen: de XXL-stationsklok van weerbestendig metaal.

Imposante blikvanger bij de buitendeur, het gastenverblijf, in de woonkamer, ... Aan weerskanten met wijzerplaat en thermometer.

Op sommige stations op de Britse eilanden ziet u ze nog: de even grote (38 cm Ø), draaibaar gemonteerde stationsklokken, die reizigers op afstand goed zichtbaar de tijd en de temperatuur tonen. De klok is gelijk aan de voor- en de achterzijde. Hierdoor krijgt ook de haastige passagier in één oogopslag alles mee.
Elegant als in de tijd van Queen Victoria.
De behuizing met het sierlijke profielframe en de artistiek gebogen wandarm is vervaardigd van robuust metaal en bronskleurig gelakt.
Tot op 20 meter afstand nog prima afleesbaar.
De 4 (!) cm grote, zwarte Romeinse cijfers van de uurmarkeringen steken duidelijk af tegen de ivoorkleurige wijzerplaat. Een fijne minutenindeling vult de kring van getallen aan, waarbinnen de zwarte wijzers de uren en minuten aangeven. Een aanduiding onderaan op de wijzerplaat informeert over de temperatuur – in graden C en in Fahrenheit. Met de elegante tekst ʻGreenwichʼ in Engels handschrift. Een plaat beschermt de wijzerplaat tegen vuil.
Een plaat van kunststof beschermt het kwartsuurwerk tegen de grillen van het weer.
De klok kan zonder problemen het hele jaar buiten blijven. Mist, sneeuw en regen hebben geen invloed.
Werkt op slechts 2 AA-batterijen (afzonderlijk te bestellen) tot 18 maanden lang.
De metalen plaat van de wandhouder heeft een uitsparing, zodat hij eenvoudig is op te hangen. Afmeting klok 38 cm Ø, 12 cm B. Wandarm: 53 cm H, steun 27 cm L. Gewicht compleet ca. 4,2 kg.

360 ° draaibaar voor de optimale kijkhoek.

Accessoires

€ 2,30

Meningen

3.7/5 3 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
Van Fiona B. op 12.03.2019

mooi

Ziet er mooi uit

Van C. J. L. d. op 27.03.2018

Leuk uiterlijk, maar Pro Idee onwaardig

De beide delen sluiten niet goed op elkaar. Made in China waarschijnlijk. Prijs kwaliteit staan totaal niet in verhouding. Retourneren niet gedaan vanwege te veel rompslomp en een tegoedbon is ook weer zo’n administratieve onzin om te verzilveren. Het zou aanbevelenswaardig zijn om de te verkopen producten eerst zelf te controleren.

Pro-Idee internetredactie:: Hartelijk dank voor uw terugkoppeling met ons product. Zoals bij alle bij ons gekochte producten geeft Pro-Idee ook op deze tas (bij normaal gebruik) 3 jaar garantie. Onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen.

Van Roel K. op 15.08.2017

Mooie klok !!

Is geen klok voor buiten is jammer want wij vinden het een mooie klok komt vocht tussen glas en wijzerplaat.

Pro-Idee internetredactie:: Hartelijk dank voor uw terugkoppeling met ons product. Onze klantenservice zal binnenkort contact met u opnemen.

pu