Led-vogels

Vrolijke verlichting: schitterende groep led-vogels.

Vrolijke verlichting: schitterende groep led-vogels.

Het hele jaar door een betoverende decoratie, binnen en buiten.

Opvallende verzameling vogels voor in de voortuin, in de bloembak, aan de rand van de vijver, in het tuinprieel of binnen op de schoorsteenmantel, aan de gordijnroede, in een paasstukje ... Ook overdag, zonder verlichting, zijn de vogels die zo groot zijn als een merel, een decoratieve blikvanger. Nog mooier zijn ze ‛s avonds, wanneer de 8 warmwitte leds de doorschijnende acryl-kunststof verlichten waardoor elke vogel in een expressieve lichtsculptuur verandert.
Natuurgetrouw vormgegeven. Vele, dicht op elkaar verwerkte delen van acryl vormen het verenkleed.
In plaats van eenvoudig glad, lijkt de structuur gevederd: het ledlicht schijnt daardoor zonder te verblinden. Zwarte knoopogen en een oranjekleurige snavel onderstrepen de natuurlijke look. De wijd uitlopende draadpoten geven de vogels stabiliteit.
Duurzaam, weerbestendig en energiezuinig.
Het transparante snoer met vogels die telkens op een afstand van 1 m van elkaar geplaatst zijn, maakt deze decoratie veelzijdig te arrangeren. Met verborgen aansluiting. De leds hebben een levensduur van ca. 10.000 uur. 240-V-aansluiting. Spatwaterdicht (veiligheidsklasse IP44). Efficiëntieklasse A+, geschat energieverbruik (EC): 3,6 kWh/1.000 h. Vijf vogels van acryl-kunststof, gemakkelijk afwasbaar. Afmeting elk 16,5 x 5 x 9,5 cm (l x b x h). Totale lengte: ca. 8 m. Gewicht compleet 580 g.

Led-vogels

Best.-No.: 222445, Direct leverbaar

€ 39,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu