Schmelzfeuer® XL Granicium®

  • Brandt simpel op was. Zelfs geschikt voor gebruik van kaarsstompjes en -resten.
  • Van steengrijs Granicium®: met de hand gemaakt, vorstbestendig en hard als graniet.

Romantisch kaarslicht – krachtig en bestand tegen windvlagen.

Krachtig vuur – gewoon van kaarsvetresten. Van in Duitsland met de hand vervaardigd Granicium®. Het hele jaar buiten te gebruiken.

Waarom zou u alleen van een fascinerend vlammenspel in de open haard genieten? Met dit stijlvolle Schmelzfeuer® tovert u uw terras, tuin of patio in no-time om in een knus buitenverblijf. Mooi voor op de grond en op tafel. Op een muur- of trapplateau.
Ook een origineel alternatief voor een open haardvuur. Wanneer het erg warm is, kunt u zonder groot haardvuur toch een sfeervol vlammenspel creëren.
Brandt simpel op was. Zelfs geschikt voor gebruik van kaarsstompjes en -resten.
De was in de Schmelzfeuer® is genoeg voor ca. 14 uur windbestendig fakkelvuur (2 kg; waspastilles voor navullen afzonderlijk te bestellen). Deze wordt vloeibaar wanneer het vuur de ca. 17 cm lange aluminium-brander verhit. Anders dan de katoenen lont van kaarsen verbrandt de geïntegreerde glasvezellont nooit. Hierdoor blijft hij de vlammen constant met de opgenomen was voeden. Bij kaarsresten als brandstof hoeft u van te voren de lonten niet te verwijderen; deze zinken in de vloeibare was naar de bodem. Een paar druppels natuurzuivere olie (afzonderlijk te bestellen) zorgen voor een aangename geur of verdrijven hinderlijke insecten.
Van steengrijs Granicium®: met de hand gemaakt, vorstbestendig en hard als graniet.
Het beproefde materiaal van echt graniet is al in 2011 onderscheiden met de prestigieuze ʻMaterialica Design + Technology Award’.
Levering inclusief edelstalen deksel voor het doven van het vuur en ter bescherming tegen regen, sneeuw en ongedierte. Afmeting 28,5 x 11 x 16,5 cm (l x b x h). Gewicht inclusief vulling ca. 3,7 kg. Vervaardigd in Duitsland.

Accessoires

€ 19,95
(Prijs per kg € 9,98)

Meningen

Van H. L. op 25.07.2017

Een leuk toestel, maar wel voor buiten! Kaars-restjes doen vrolijk mee.

Jammer, dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zat.

Pro-Idee internetredactie:: Graag willen we onze excuses aanbieden voor het feit dat u geen Nederlandstalige handleiding van ons ontving. Dit was een eenmalige fout. U ontvangt de Nederlandstalige handleiding uiteraard zo spoedig mogelijk alsnog.

pu