Solar led-lichtstaven of led-hanglampen

  • Benadrukt eenvoudig, modern design van edelstaal.
  • Ingebouwde zonnemodule voor 8 uur aaneengesloten licht. Met sensor gestuurde schakelfunctie.
  • Hierbij passend: de led-solar hanglampen.

Verlichting in fijne pareltjes betovert ’s nachts uw tuin en terras.

Deze staven van edelstaal geven elegante led-lichtaccenten af, alleen maar door opgeslagen zonlicht.

Vast opgesloten luchtblaasjes borrelen zilver glinsterend in de glasheldere cilinder van acryl en geven een betoverende flair aan de staven van edelstaal. Met warm wit led-schijnsel: een sfeervol effect in uw plantenbakken, perken met struiken, als haag van licht bij de opgang naar uw huis - en prachtig als blikvanger bij de rand van de vijver.
Benadrukt eenvoudig, modern design van edelstaal.
In de zomer verschijnen de lichten als een mooi waterspel, in de sneeuw als betoverde druipstenen. De bovenkant van acryl van 3,5 cm Ø en het gematteerde 18/10-edelstaal van 3,2 cm Ø zijn 100% waterdicht. 12 cm lange, stevige punten van kunststof zorgen voor een stabiele stand in de grond.
Ingebouwde zonnemodule voor 8 uur aaneengesloten licht. Met sensor gestuurde schakelfunctie.
Geen storende kabel. Volledig opgeladen laat de monokristallijne zonnemodule (30 mWp) de lamp gedurende de hele zomernacht schijnen. Een sensor schakelt het licht in de schemering aan. Stroomopname 3,5 mA. 3 maten in de set: 22, 34,5 en 50 cm h. Wegen ca. 160, 220 en 320 g. Eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.
Hierbij passend: de led-solar hanglampen.
De 9,4 cm hoge lichtcilinders zijn altijd een blikvanger, of ze nu in bomen, struiken of eenvoudigweg aan een lijn opgehangen worden. Met een ingebouwde lichtmodule voor 8 uur aaneengesloten licht. Met sensor gestuurde schakelfunctie. Spatwaterdicht (IP44). Afmeting ca. 3,8 cm Ø. Wegen per stuk ca. 100 g.

hanglampen

Meningen

5.0/5 4 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
Van A. S. op 16.07.2019

één van mijn beste aankopen

Ik woon in een flat met ouderen. Op het balkon wordt alleen met Kerst een verlichting toegestaan. En natuurlijk een plafondlampje. Heb heel veel geprobeerd en daarna weggegooid. Tot ik deze lichtstaven zag. Je moet er wel wat meer hebben dan 1 set. Ik heb mezelf in delen verwend. Bij mij staan ze in bloembakken en glazen vazen. Het is ronduit schitterend. Doen.

Van M.J. d. op 09.07.2019

klasse

doen het prima.

Van A. S. op 25.06.2019

een sprookje

Ik heb een nieuwe flat waar (bijna) niets mag. Het balkon was alleen gezellig 's avonds rondom Kerst als de verlichting aan de rand hing.Mag de rest van het jaar niet. Opeens ontdekte ik deze lichtstaven. Ik heb er wel heel veel want het is zo prachtig. Ze staan in bloembakken omringd door zijden planten. En de kleinere staan in glazen Mica potten als een bos bloemen. Daartussen staan zijden bloemen. Ook overdag zijn ze zo mooi. ik krijg ook regelmatig complimenten van kennissen die hier langs rijden. Al met al één van mijn beste aankopen waar ik vooral 's avonds heel gelukkig van word.

Van Bram d. op 29.05.2019

led verlichting

uitstekend

pu