Solarlichtsteen, 1 stuk

De nieuwe generatie solarlampen: groter oplaadvermogen, meer accucapaciteit – voor een extra lange brandduur.

Creëer ’s avonds een schitterende sfeer op uw terras: laat de kleuren vloeiend in elkaar overgaan of kies uw favoriete kleur.

 

 

De nieuwe generatie solarlampen: groter oplaadvermogen, meer accucapaciteit – voor een extra lange brandduur.

Deze lichtsteen voor in de tuin schijnt in uw favoriete kleur of in wisselende kleuren.

Veel solarlampen geven het al na een korte tijd op, maar deze lichtsteen verspreidt tot wel 8 uur lang een zacht, sfeervol licht in uw tuin, vijver, rotstuin etc.
Geen snoer of zichtbare collector ontsiert het schitterende ronde silhouet.
Het geïntegreerde 1,5-W-paneel slaat zonne-energie in 3 (!) duurzame 1,2 V/1.000-mAh-NiMH-accu’s op: de accucapaciteit is 2 keer zo groot en het oplaadvermogen 5 keer zo groot als gangbare modellen. Eén dag met zon is genoeg voor een volle lichtkracht. Wanneer het donker wordt, wordt de verlichting door middel van een sensor ingeschakeld – en wanneer het licht wordt, gaat de verlichting weer uit.
Het effect is geweldig – de inspanning minimaal.
Met behulp van de grondpin (meegeleverd) in de bodem vast te zetten. Nu kan het indrukwekkende ellipsvormige object (35 x 35 x 20 cm) zijn zachte licht verspreiden.
Moderne ledtechniek met automatische kleurwisseling. Door middel van touch-functie instelbare kleuren en demping.
Laat de kleuren vloeiend in elkaar overgaan. Of kies ervoor om hem in één kleur te laten schijnen door te tikken op de behuizing (touch-sensor). Bij elke volgende tik wisselt de kleur – rood, vervolgens oranje, geel, groen, blauw, violet, wit.
Met behulp van de afstandsbediening (apart te bestellen) nog gemakkelijker te bedienen.
Wissel van kleur, schakel de kleurwisselmodus in of dim de verlichting – op een afstand van max. 20 meter. Ook kunt u de lichtinstellingen van meerdere lichtstenen synchroon van een afstand bedienen. Stevige behuizing van polyethyleen: de steen is 100 % weerbestendig, onderhoudsarm en kan zelfs drijven. Afmeting 35 x 35 x 20 cm (l x b x h). Gewicht 890 g. Stofdicht en bestand tegen kort onderdompelen in water (IP67). Nat afneembaar.

Solarlichtsteen, 1 stuk

Best.-No.: 225547, Direct leverbaar

€ 79,95 incl. BTW, excl. vast tarief verzendkosten

Accessoires

€ 19,95

Meningen

Van Aaltje V. op 12.05.2018

Prachtige lampen

Een sieraad voor in de tuin.

pu