Verwarmbare Bodywarmer

  • Verwarmt voor een beter slaapklimaat tot max. 45 °C. Veilig, zonder gevaar op oververhitting.
  • Geeft u op reis het heerlijke gevoel onder uw eigen beddengoed te slapen.

De verwarmbare Bodywarmer: omhult u aan alle kanten met weldadige warmte.

Ideaal voor binnen en buiten. Zit niet strak. Hiermee hoeft u nooit meer met koude voeten in slaap te vallen.

Deze behaaglijke Bodywarmer omhult u zacht en warm als een cocon: in bed, tijdens uw rustmoment ‘s middags, wanneer u op een koele avond buiten zit, ... En het beste: bij het voetendeel van de 130 cm lange stoffen zak is een verwarmingselement ingebouwd. Zo kunt u wanneer u dat wilt genieten van wat extra warmte en hoeft u niet meer met koude voeten in slaap te vallen. Ook heerlijk ‘s avonds op de bank, bij het tv-kijken, het lezen etc.
Verwarmt voor een beter slaapklimaat tot max. 45 °C. Veilig, zonder gevaar op oververhitting.
30 minuten opwarmen is voldoende. Het ventilerende softtouch-weefsel en de hoogwaardige 3D Airloft-vulling isoleren perfect. Als energiebron dient een gangbare powerbank (wordt niet meegeleverd), die gemakkelijk met de USB-kabel van de Bodywarmer is te verbinden. 5.000 mAh accucapaciteit is voldoende voor een verwarmingsduur van ca. 2 uur.
Geeft u op reis het heerlijke gevoel onder uw eigen beddengoed te slapen.
Ideaal voor wandelvakanties, wanneer u bij vrienden overnacht, ... Ook perfect in de camper, op de boot en als extra warmtebron in de slaapzak. Stof: 100% softtouch-polyester. 3D Airloft-vulling. Machinewasbaar op 30 °C. Gemakkelijk mee te nemen in de ingewerkte opbergtas. Afmeting 130 x 50-80 cm (l x b), opgerold slechts 23 x 17 x 12 cm (l x b x h), gewicht ca. 750 g. Ideaal voor een lichaamslengte van 160 – 200 cm. Van Grüezi Bag, meervoudig onderscheiden producent van slaapzakken, met meer dan 30 jaar ervaring.
Praktisch en gemakkelijk toegankelijk: de ritstas met USB-aansluiting.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu