Vliegenverjager

  • Milieuvriendelijk en veilig. Heel handig bij het barbecueën, op de tuintafel, bij het kamperen, ...

Eindelijk geen last meer van vliegen bij het barbecueën, het brunchen in de tuin, rond de tuintafel, ...

Deze slimme uitvinding houdt vervelende vliegende insecten uit de buurt van uw etenswaren.

Deze coole piramide houdt de plaaggeesten ver uit de buurt van uw etenswaren – zelfstandig en geluidloos. Voortdurend wapperen met de hand is verleden tijd: zet het apparaatje midden op de tafel en zet hem aan. In een omtrek van ca. 1 meter verjagen de draaiende vleugels irritante insecten. De reflecterende strepen aan de bovenkant van de vleugels hebben een extra afschrikwekkend effect.
Milieuvriendelijk en veilig. Heel handig bij het barbecueën, op de tuintafel, bij het kamperen, ...
Werkt op 2 AA-batterijen (apart te bestellen). Piramide van stevige kunststof. Afmeting ca. 8 x 8 x 25 cm (b x d x h), gewicht ca. 160 g. Spanwijdte vleugels ca. 40 cm.

Accessoires

€ 2,30

Meningen

4.9/5 10 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
Van Bianca G. op 17.07.2019

Super product

Ik heb ze gekocht voor op mijn werk . horeca,als je ze zo plaats bij etenswaren in de buurt heb je daar echt geen last meer van vliegen.in de buurt van het apparaat .

Van Jo G. op 16.07.2019

Geen vliegen vangen...wel verjagen..!

Dit is een leuk artikel om dat e.v.t. cadeau te doen. Alleen moet men eigenlijk de batterijen er bij doen. Niet iedereen heeft deze in huis..! Kopen kan altijd. Door het cadeau te doen, kijken de mensen er met veel verwondering naar het artikel........ met goed resultaat bij het eten..!

Van Jo G. op 30.04.2019

leuk product

Alleen nog geen tijd gehad om dit met eten te gebruiken buiten..! het weer is de laatste tijd niet optimaal, koude gure winden.>! Maar mijn gevoel zegt dat het wel zal lukken..! De batterijen zitten er al in..!

Van H.P. G. op 09.04.2019

vliegenverjager

Ik kende dit object al, omdat het op het terrastafeltje van een restaurant stond. Nooit meer last van vliegende insecten!

Van Fer C. op 21.08.2018

vliegenverjager

Voldoet aan de verwachtingen, werkt echter niet bij wespen. Heet daarom ook vliegenverjager.

pu