Powerbank, zaklamp, SOS-knipperlicht, hygiënechecker, valsgelddetector en vlamloze elektrische aansteker ineen.

5 functies in één compacte tool. Praktisch voor in huis, ideaal om mee te nemen.

In plaats van (lastige) afzonderlijke onderdelen hebt u alleen maar deze geniale multi-tool nodig. Praktisch mee te nemen in de handtas, broekzak of werktas.

• 6.000 mAh-powerbank
• Led-zaklamp
• SOS-knipperlicht
• Hygiënechecker en valsgeld­detector
• Elektrische aansteker

Met de geïntegreerde powerbank hebt u altijd reserve-energie voor max. 3 smartphone- of tabletladingen.
De verbazingwekkend felle led-­zaklamp met rode knipperlichtfunctie brandt ca. 18 uur continu met wit licht, of 16 uur met rood waarschuwingslicht. Ook heel handig als gemakkelijk mee te nemen noodverlichting voor in de auto of voor thuis.
De 2 W-UV-licht-led spoort vals geld en onhygiënische plekken op. Het langegolf-UV-A-licht maakt onzichtbare vlekken, urinesporen en ander vuil net zo zichtbaar als de veiligheidskenmerken op bankbiljetten en documenten.
De stormbestendige elektrische aansteker werkt met een gloeispiraal (in plaats van met een open vlam, gas of benzine). Met kinderbeveiliging en anti-roettechnologie. Wanneer u gaat vliegen trekt u de USB-aanstekermodule eenvoudig uit de behuizing en bergt u deze op in de koffer. De basistool kan mee in de cabine.
Afmeting 10,6 x 3,9 x 2 cm (l x b x h), gewicht 222 g. Met oplaadindicatie (3 blauwe leds) en bescherming tegen overladen, ontladen, overstroom, oververhitting en kortsluiting.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu