Seersucker-broek ‘Blue Stripes’

De perfecte zomerbroek: luchtig en licht seersucker-weefsel dat elegant genoeg is voor naar kantoor.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

De perfecte zomerbroek: luchtig en licht seersucker-weefsel dat elegant genoeg is voor naar kantoor.

Er is nauwelijks een materiaal denkbaar dat in het dragen ’s zomers zo fris is als seersucker. Tot nu toe werd deze wat nonchalante stof voornamelijk gebruikt voor vrijetijdsmode. Deze broek echter is ook geschikt om naar kantoor te dragen: dankzij het aandeel elastaan blijft hij mooi in model. Anders dan de meeste lichte zomerbroeken zakt deze niet uit en komen er geen knieën in. De persplooien, de glad aansluitende heupen en de 7/8-lengte geven deze sportieve broek een elegant accent. De maritieme blauwe streep op een wit fond staat fris en elegant. Deze broek is daardoor ideaal voor naar de zaak en past bijzonder goed bij witte blouses en blazers.
Prettig in het dragen. Gemakkelijk in onderhoud.
Bijzonder fijn katoen met een heel klein beetje elastaan wordt geweven tot een subtiel gecrêpte stof met een draad die afwisselend los en strak is aangetrokken. Het weefsel is heerlijk koel, want het blijft luchtig van het lichaam af – slechts ongeveer 30% van het oppervlak komt in aanraking met de huid. Seersucker kreukt niet en houdt ook na de was de karakteristieke structuur. Deze broek hoeft niet geperst te worden, indien nodig is even strijken voldoende. Ritssluiting opzij.

Comfortabel, modern model. Binnenbeenlengte in mt. 36: 65,5 cm. Voetwijdte: 33 cm. Blauw/wit gestreept. Van 99% katoen, 1% elas­taan. Machinewasbaar. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

5.0/5 2 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu