Fuzzi handtasjurk pied-de-poule

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

De designerjurk voor in de handtas en geschikt voor elke gelegenheid.

Van ragfijne tule-jersey. Gewicht slechts 185 gram. Van Fuzzi, Italië.

Naar een dergelijke jurk zult u lang moeten zoeken: vrouwelijk en elegant, en daarbij heerlijk comfortabel. Casual te combineren met teenslippers, maar met chique sandaaltjes perfect voor het uitgaan. Kreukarm, superlicht en zo klein op te vouwen, dat de jurk in elke handtas past.
Ontwikkeld met Jean Paul Gaultier.
In de jaren 80 ontwierpen Anna Maria Fuzzi en de Franse couturier de tourgarderobe voor een wereldberoemd pop-icoon. Sindsdien is de ragfijne, maar zeer elastische tule-jersey een bestseller van de Fuzzi-breimodecollecties.
Wassen, drogen, dragen, genieten.
De snit is perfect afgestemd op het materiaal: transparante mouwen, ondoorzichtige, dubbel verwerkte body en plooien in de taille voor een elegant zandloper-silhouet. Het pied-de-poule-dessin is een exclusief ontwerp voor de eigen collectie en zult u nergens anders vinden.

Aansluitend model. Lengte in mt. 36: 110 cm. Kleur: rood/zwart/wit/geel. Buitenkant van 100% polyamide. Onderjurk: 86% polyester, 14% elastaan. Handwas.

Meningen

Van Goldi Graziella S. op 02.01.2019

FUZZI HANDTASJURK

Staat chic en vrouwelijk en is bovendien voor vele gelegenheden draagbaar. Neemt weinig ruimte en gewicht in op reis. Ben er heel blij mee.

pu