JM Nano 3900μ horloge

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
  • Stijlvol en tegelijkertijd heel geschikt om elke dag te dragen.
  • Swiss made: uurwerk, wijzerplaat en wijzers, evenals de gehele montage.

Slechts 27 g licht en 3 mm dik, maar toch een perfect voorbeeld van Zwitserse precisie.

De Nano 3900μ van JM: gelimiteerd, genummerd en in donkerbruin exclusief bij Fashion Classics.

Geheel in Zwitserland gemaakte horloges zijn sowieso al heel bijzonder. Laat staan wanneer de dikte van het horloge slechts 3,9 mm (!) is. Het geheim? ISA 127 réduit: een zeer plat kwartsuurwerk dat speciaal is vervaardigd voor het Duitse horlogemerk Jean Marcel.
Stijlvol en tegelijkertijd heel geschikt om elke dag te dragen.
Het fijne uurwerk wordt beschermd door een stevige, tot 3 bar (30 m) waterdichte edelstalen kast. Onder het ontspiegelde saffierglas bevindt zich een klassieke Sunray-wijzerplaat met goed afleesbare uuraanduiders. Het polsbandje van fijn, zacht kalfsleer dat is tegengevoerd met zacht nappaleer is nog op traditionele wijze met de hand gemaakt in een van de meest toonaangevende Duitse ateliers. Legendarisch is het mysterieuze JM-effect: wanneer men op het saffierglas ademt, verschijnt het merklogo.
Swiss made: uurwerk, wijzerplaat en wijzers, evenals de gehele montage.
Afmeting 40 mm Ø. Gewicht slechts 27 g. Dikte 3,9 mm. Uren-/minutenwijzer. Kalfsleren bandje, bij het begin van de kast 20 mm breed, met pingesp. Zwitsers kwartsuurwerk, afwijking ± 0,25 min./maand. Knoopcelbatterij 346 voor ca. 18 maanden looptijd, verwisselbaar. Van horlogespecialist Jean Marcel, Duitsland. Gelimiteerde editie van 100 exemplaren. Genummerd. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu