Fritzi aus Preußen trolleyshopper, nachtblauw

Altijd elegant, met een royale inhoud en niet te zwaar.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Altijd elegant, met een royale inhoud en niet te zwaar.

De XL-shopper-bag met verborgen trolleyfunctie. Van Fritzi aus Preußen.

De perfecte businesstas voor zware paperrassen. Praktische shopping-bag om urenlang mee te winkelen. En ook groot genoeg als weekendtas. Wanneer de tas te zwaar wordt, kunt u hem gemakkelijk trekken in plaats van er mee te moeten sjouwen. De uittrekbare telescoopgreep (verstopt in het ritsvak aan de buitenkant) en de beide onopvallende wieltjes aan de onderkant maken dit mogelijk.
Ook ideaal voor het reizen met de trein of het vliegtuig.
Op weg naar het perron of de gate kunt u de trolleyfunctie gebruiken. Wanneer u instapt of aan boord gaat, kunt u de tas snel om uw schouder dragen. Beroemdheden, supermodellen en Hollywood-sterren reizen al lang met tassen als deze als handbagage – en betalen daarvoor bij bekende designermerken een veelvoud van de prijs van ons exemplaar. Deze is afkomstig van het Duitse merk Fritzi aus Preußen en is heel betaalbaar.
Elegant design in vlecht-look.
Chic als leer, maar veel on­ge­com­pli­ceer­der en gemakkelijk schoon te maken: gewoon met een vochtige doek afnemen. Hoofdvak met stevige metalen ritssluiting. Textielen voering met een groot gevoerd laptopvak met klittenbandsluiting en een vak met ritssluiting. Verstevigde bodemplaat met kunststof noppen en wieltjes.

Afmeting: 44 x 42 x 18 cm (b x h x d). Lengte hengsel ca. 71 cm. Trolleygreep in 2 standen uit te trekken tot 80 of 97 cm. Weegt 2600 g. Kleur: nachtblauw. 100% polyurethaan.

Meningen

4.7/5 3 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu