Pure luxe van excellent Sea Island-katoen.

Moderne kleuren, moderne strepen. De fijngebreide twinset van John Smedley, Engeland.

De kleurencombinatie van sprankelend wit en frisse blauw maakt deze twinset zo buitengewoon. Zowel de trui met korte mouwen als het vest zijn geweldig mooi te combineren – samen of afzonderlijk, net zo goed met een business-jurkje als met jeans.
John Smedley, Sea Island-katoen, fijntricot van 30 gauge.
Wereldwijd kan slechts een handjevol breimodeateliers een zo fijne kwaliteit produceren. Een daarvan is het atelier van John Smedley. Hij beheerst de kunst van het 30-gauge-breiprocedé perfect (hoe hoger het gauge-getal, des te fijner en luxueuzer het breisel is). Door het hoogwaardige Sea Island-katoen is deze twinset bijzonder zacht, licht en huidvriendelijk.
Kwaliteit voor de meest veeleisende klanten.
Fully-fashioned in model gebreid – daardoor blijft deze set altijd in model, ook na vele malen wassen. Alle naden zijn afgewerkt met dichte, fijne steken. Deze set zal nooit kriebelen, valt soepel en zit altijd perfect. Met fijne, stevige ribboorden.

Trui met korte mouwen en vest met lange mouwen. Beide in een modieus, aansluitend model. Kleur: wit/blauw. Lengte in mt. 38: 61 cm. Van 100% katoen. Machinewasbaar. Exclusief bij Fashion Classics.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu