06.04.2020 - We zijn er nog steeds voor je. De standaardlevering duurt momenteel ongeveer 3 weekdagen. Mehr

Spijkerpak-update 2019: stijlvol denim plus sportsweardetail.

Serieus genoeg om zakelijk te dragen. Nonchalant genoeg voor je vrije tijd.

Wanneer je denkt aan spijkerpakken uit de jaren 80 dan waren ze niet weg te denken uit de zakelijke omgeving. Maar de zakelijke look losser is losser en de spijkerstof voor een deel veel mooier geworden. Het benadert tegenwoordig veel meer de chique wollen stof van een pak: dark denim met een gelijkmatig basic oppervlak – used noch destroyed – en met de stijlvolle glans van veredelde katoen. Opvallende details van het colbertje zijn de sportief gestreepte gebreide ribboorden.
Perfect silhouet: smal, kort colbert op een wide leg-broek.
De verhoudingen flatteren het vrouwelijke figuur. En zowel het colbertje als de broek hebben ook apart gedragen een modieuze uitstraling: het colbert past ook bij een elegante jurk of sportieve rok. De flared broek past goed bij een casual basic shirt of bij een chique zijden blouse. Het colbert sluit met 3 knopen en heeft een split middenachter. 2 sakken, bijna onzichtbaar verborgen in de zijnaden. Ongevoerd, behalve de mouwen. Broek in mannen­stijl – met persvouw, Franse schuine vakken en paspelzakken achter.

Lengte colbert in mt. 36: 58 cm. Binnen­been­lengte broek in mt. 36: 73,5 cm, voetwijdte: 58 cm. Kleur: dark denim. 100% katoen. Machinewasbaar.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu