04.07.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Pima-katoen en chique zijde maken deze poncho licht, zacht en zomers.

Heel trendy dankzij de col. Van breimodespecialist Clark Ross.

De meeste gebreide poncho’s zijn nogal grof vervaardigd van katoen of wol. Wanneer men echter fijner garen spint (in dt geval 12 gauge) en Pima-katoen en glanzende zijde gebruikt, ontstaat een zomers lichte, onvergelijkbaar zachte maar toch duurzame poncho als dit exemplaar.
Pima-katoen gedijt alleen echt goed in de klimatologische omstandigheden van Peru.
Daar bereikt het een fijnheid van 3,2-3,9 micron (ter vergelijking: Ameri­kaans Pima-katoen is met 4,6-5,5 micron beduidend grover). Het behoort tot de extra-langstapelige katoensoorten, die een aandeel vormen van slechts max. 2-3% van de wereldwijde katoenoogst. En in Peru wordt Pima Cotton nog met de hand geplukt en geselecteerd. Door op deze manier te oogsten, blijft het katoen vrij van chemicaliën, huidvriendelijk en exclusief.

Zwierig wijd model. Lengte: 103 cm. Kleur: petrol. 85% katoen, 15% zijde. Handwas.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
* De aangegeven referentieprijs/adviesprijs is mogelijk enige tijd geleden door Pro-Idee/de fabrikant bepaald. Door tussentijdse prijsaanpassingen kan de werkelijke besparing afwijken van de laatst aangegeven prijs."
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu