Henriette Steffensen fleeceponcho of -rok

De elegante manier om fleece te dragen. Poncho en rok van Henriette Steffensen.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

De elegante manier om fleece te dragen. Poncho en rok van Henriette Steffensen.

Scandinavisch design made in Kopenhagen.

Fleece is meestal alleen bekend van sportieve truien en jacks. Een elegante poncho – en vooral een elegante rok – gemaakt van de populaire zachte stof vormen echt unieke creaties. Maar juist de tegenstelling – sportief/elegant – maakt deze set zo bijzonder veelzijdig.
Chique fleece: het aandeel viscose zorgt voor een zijdeachtige touch en een chique glans.
En voor een langdurig glad blijvend oppervlak, zonder dat er zich lelijke knoopjes vormen. De onderhoudsarme, ongecompliceerde stof behoort tot de lievelingsmaterialen van de ontwerpster Henriette Steffensen. Zij ontwerpt mode die geschikt is om elke dag te dragen – creaties waarin men zich prettig voelt, waarin men vrij kan bewegen en er tegelijkertijd goed uitziet.
In ons land nog een goed bewaard geheim.
In Scandinavië zijn de collecties van het merk uit Kopenhagen al favoriet bij modebloggers en fashionfans, en te vinden bij veel goede adressen. Bij ons is het merk echter nog vrij onbekend. Poncho met lange punt achter, zachte kraag en opgestikte zak. Rok in smal kokermodel met elastische stretchband.

Lengte poncho midden achter: 110 cm, opzij 75 cm. Lengte rok in mt. 38: 67 cm. Kleur: middengrijs. 70% polyester, 30% viscose. Machinewasbaar.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu