06.04.2020 - We zijn er nog steeds voor je. De standaardlevering duurt momenteel ongeveer 3 weekdagen. Mehr

Joop! zonnebril voor dames

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

De modecombinatie voor 2018: Extravagante korrel ontmoet vrouwelijke kleuren.

De elegant matte designzonnebrillen in Havana-stijl. Van Joop!.

Subtiele patronen, ton sur ton kleuren en kleurverlopen: de modieuze Havana-zonnebrillen zijn stijlvol en nonchalant tegelijk. Dit geldt des te meer voor de nieuwe lichte kleuren zoals lichtgrijs en naturel. Bovendien biedt dit model van Joop! iets wat nauwelijks ergens anders zult vinden: het stijlvolle matte effect in een aantrekkelijk contrast met het gebruikelijke hoogglanzende acetaat.
Een echte allrounder, geschikt voor elk seizoen. Veel verschillende stijlen. Voor alle persoonlijkheidstypes.
De panto-vorm met sleutelgatbrug staat gewoon elke vrouw goed. Bij een kleurrijke zomerjurk of een puur witte zakelijke outfit, bij een après-ski in felrood of een kort zwart jurkje op een zomerfeest: met het bescheiden montuur en de contrasterende grijze glazen zijn deze designbrillen nooit opdringerig – en daarom perfect te combineren. Hoog draagcomfort door het lichte acetaat. Met logo-reliëf aan de zijkant.

Afmeting: 139 mm breed. Gewicht: 26 g. Gemaakt van acetaat, front en beugel aan de buitenkant mat, randen en binnenkant gepolijst. Glazen: Filterklasse 3 (donker getint). De glazen zijn te vervangen door glazen in de eigen sterkte.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu