Palladium lichte leren boots

Tijdloos design. Onverwoestbare kwaliteit.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
  • Van trekkingschoen tot catwalktrend. Nu gemaakt van fijn ge­per­fo­reerd, lichtroze leer – zomers licht en heel elegant.

Tijdloos design. Onverwoestbare kwaliteit.

Legendarisch sinds 1947 en nu weer helemaal trendy: originele boots van Palladium.

Een voormalige bandenfabriek uit de luchtvaartindustrie ging zich na de oorlog toeleggen op de productie van canvas-boots met een ge­vul­ka­ni­seer­de rubberzool. Dit resulteerde in de creatie van de eerste ‘Palladium’. De robuuste en tegelijkertijd lichte schoen heeft sindsdien zijn diensten bewezen in de woestijn, aan de voeten van het Franse vreemdelingenlegioen en tijdens de wereldwijde expedities in de jaren 60. In de jaren 90 kreeg de schoen een heuse cultstatus in de grunge- en rave-scene. Vandaag de dag beleeft hij een grootse comeback.
Van trekkingschoen tot catwalktrend. Nu gemaakt van fijn ge­per­fo­reerd, lichtroze leer – zomers licht en heel elegant.
Ondanks de aanpassing is de casual stijl van de karakteristieke Palladium-boot behouden gebleven. Hij past perfect bij alle vrijetijdsoutfits. Met beschermende rubberized neus, versterkte hiel en een profielzool die zorgt voor een goede grip.

Kleur: lichtroze. Bovenwerk: leer. Voering, binnenzool: textiel. Loopzool: rubber.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu