29.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Popeline jurk van The Pure Barbara Schwarzer

Saai noch overdreven: deze katoenen popeline jurk van The Pure Barbara Schwarzer is modieus gezien perfect.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Saai noch overdreven: deze katoenen popeline jurk van The Pure Barbara Schwarzer is modieus gezien perfect.

De heel klassieke popeline jurken zijn meestal recht, hoekig en bijna saai van eenvoud. Maar de supermodieuze modellen hebben vaak heel veel ruches, strikken en volants. De Düsseldorfse ontwerpster Barbara Schwarzer heeft de gulden middenweg gevonden:
Modieus model. Trendy details. De juiste kleur.
Het rechte model is het deze zomer helemaal. De fraai gevormde biezen langs de hals en mouwen geven het verder eenvoudige model de juiste hoeveelheid modieuze pit. En het neutrale greige is absoluut tijdloos, maar kan steeds weer anders worden gecombineerd met accessoires in modieuze kleuren. Handig: de zakken in de zijnaad en de uitknoopbare onderjurk.

Rechte vorm. Lengte in mt. 36: 90 cm. Kleur: greige. 67% katoen, 29% polyamide, 4% elastaan. Handwas.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
* De aangegeven referentieprijs/adviesprijs is mogelijk enige tijd geleden door Pro-Idee/de fabrikant bepaald. Door tussentijdse prijsaanpassingen kan de werkelijke besparing afwijken van de laatst aangegeven prijs."
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu