08.04.2020 - We zijn er nog steeds voor je. De standaardlevering duurt momenteel ongeveer 3 weekdagen. Meer

Voorkom gegevensdiefstal met deze modieuze buideltas met geïntegreerd beschermvak voor chipkaarten.

In deze slimme buideltas zijn pinpassen, creditcards, ID-kaarten, lidmaatschapskaarten en klantenkaarten met RFID-chip en autosleutels met RFID-functie perfect beschermd tegen identiteitsdiefstal (RFID staat voor identificatie van radiofrequenties). De gegevens die op de chip zijn opgeslagen, kunnen door derden contactloos worden gelezen en gekopieerd met een scanner. Een dergelijke gegevensdiefstal wordt meestal alleen herkend als het al te laat is. De aluminium-beschermfolie die is geïntegreerd in het binnenvak met ritssluiting onderschept het skimmingsignaal van de scanner en voorkomt daarmee het lezen van gevoelige kaartgegevens.
Helder verlicht met een druk op de knop.
De onzichtbaar in de binnenvoering verborgen strip met 40 leds maakt een einde aan het eeuwige gezoek in de tas. Na 30 seconden gaan de leds vanzelf weer uit. Laad de batterij op via een micro-USB-kabel met een stekker of een gangbare powerbank. De gemiddelde oplaadtijd bedraagt ongeveer 15 minuten.

Afmeting: 35 x 34 x 14 cm. Gewicht: 706 g. Gemaakt van hoogwaardig afneembaar kunstleer. Voering gemaakt van 100% polyester. Kleur: beige/bruin. Van Swissdigital. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu