27.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

SLY010 little black dress

Modieus designerstuk, flatteus model en altijd mooie klassieker.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Modieus designerstuk, flatteus model en altijd mooie klassieker.

De LBD van het Berlijnse merk SLY010.

Geraffineerder dan de vaak wat bravere en saaiere uitvoeringen van de gewoonlijk als ‘little black dress’ aangeduide jurken. Maar ook weer niet zo trendy dat hij in het volgende seizoen alweer uit de mode is.
Flatteuze uitvoering in zandlopermodel.
Het model camoufleert de minder mooie delen van het lichaam en accentueert daarbij het vrouwe­lijke figuur op een heel mooie manier: onder het losjes vallende blousedeel zijn geen ongewenste contouren te zien. De brede carmenhals – favoriet bij vele couturejurken – leidt de blik naar het verleidelijke deel van hals en sleutelbeen. De breder verwerkte schouders flatteren de bovenarmen. Een mooi geplaatste dwarsnaad laat de taille er smaller uitzien, terwijl de kniebedekkende kokerrok met split de benen er langer laten uitzien.
Heel comfortabel en geniaal ongecompliceerd.
De zijdeachtig vallende crêpe is ongevoelig voor kreuken. U kunt uw jurk aantrekken zonder deze eerst te hoeven strijken. Ideaal voor een zakelijke afspraak, lunchafspraak, verjaardagsvisite, theaterbezoek of cocktailavond. En ook op reis komt hij onberispe­lijk uit de koffer.

Getailleerd model met ritssluiting achter. Lengte voor in mt. 38: 102 cm. Kleur: zwart. 100% polyester. Voering: 100% viscose. Stomerij.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
* De aangegeven referentieprijs/adviesprijs is mogelijk enige tijd geleden door Pro-Idee/de fabrikant bepaald. Door tussentijdse prijsaanpassingen kan de werkelijke besparing afwijken van de laatst aangegeven prijs."
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu