01.06.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Werner laarzen van nubuckleer

Klassieke sportieve look. Trendy smal model. Plantaardig gelooid leer.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Klassieke sportieve look. Trendy smal model. Plantaardig gelooid leer.

Nubuckleren laarzen van de Duitse schoenenspecialist Werner.

De in 1911 opgerichte familieonderneming Werner uit de schoenenstad Pirmasens behoort tot de weinige ondernemingen die nog op ambachtelijke wijze hoogwaardige, modieuze schoenen maken. Ze doet dat van de beste materialen en op een ecologisch duurzame wijze.
Het leer is in Duitsland plantaardig gelooid en geverfd.
Door dit bijzondere procedé blijft het leer vrij van schadelijke stoffen, is het huidvriendelijk en daarbij zachter en soepeler dan leer dat chroomgelooid is.
Isolerende zool. Warme lodenvoering.
De thermoplastische zool is aangenaam licht, slijtvast, isolerend tegen kou van de grond en schokdempend bij het lopen. De wollen voering is zacht en kriebelvrij. Schacht met ritssluiting aan de binnenkant, siertrensje en elastisch deel voor een variabele wijdte bij de kuit.

Hakhoogte: 3 cm. Schachthoogte: 38 cm. Kleur: zwart. Bovenwerk: rundnubuckleer. Voering: 100% wol. Leren binnenzool. TR-loopzool.

Meningen

* De aangegeven referentieprijs/adviesprijs is mogelijk enige tijd geleden door Pro-Idee/de fabrikant bepaald. Door tussentijdse prijsaanpassingen kan de werkelijke besparing afwijken van de laatst aangegeven prijs."
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu