30.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Moeilijk te vinden: een colbertje van kostbare Pima-katoen.

Fraaie, decente glans. Briljante kleur. Zacht aanvoelend. Nauwelijks kreuken.

Niet te vergelijken met het matte, gekreukte en al te losse karakter van veel katoenen jasjes. Dit twee­knoops­col­bert is vervaardigd van kostbaar Pima-katoen. De vezels daarvan zijn buitengewoon dun: 3,2 tot 3,9 micron (1 micron = eenduizendste millimeter) en bijzonder lang van draad – met een vezellengte van meer dan 40 mm. Op deze wijze wordt het weefsel on­ver­ge­lijk­baar glad en zacht. Bovendien is het luchtdoorlatend, licht, heeft het een nobele glans, pilt het minder en kreukt het nauwelijks.
Een vleugje elastaan zorgt voor bewegingsvrijheid.
In weerwil van de modern slanke snit zit dit colbert comfortabel en knelt het niet. Het merk Carl Gross staat sinds 1925 bekend om hoogwaardig afgewerkte herenconfectie, vervaardigd in traditionele kleermakersstijl: rugsplit, 2 opgestikte zakken. Borstzak. Zomerse halve voering met 2 binnenzakken.

Eigentijdse slanke snit. Lengte in mt. 50: 74 cm. Kleur: donkerblauw. 98% katoen, 2% elas­taan. Voering van 52% acetaat, 48% viscose. Stomerij. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

* De aangegeven referentieprijs/adviesprijs is mogelijk enige tijd geleden door Pro-Idee/de fabrikant bepaald. Door tussentijdse prijsaanpassingen kan de werkelijke besparing afwijken van de laatst aangegeven prijs."
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu