Dale of Norway schipperstrui voor heren

Niet zomaar een Noorse trui, maar de originele schipperstrui van de nationale Noorse ploeg.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Niet zomaar een Noorse trui, maar de originele schipperstrui van de nationale Noorse ploeg.

In 2003 ontworpen voor het WK alpineskiën, nu helemaal up-to-date gemaakt.

Sinds 1956 kleedt de outdoorspecialist Dale of Norway het skiteam van Noorwegen. Veel van deze ontwerpen voor professionele sporters worden na een tijdje de bestsellers van de modecollecties. Een van de populairste modellen is deze schipperstrui – in 2003 ontworpen voor het 37e WK alpineskiën in St. Moritz, en nu met unieke designerdetails up-to-date gemaakt.
Heel fijn en toch warm.
Gebreid met speciale thermo-techniek van 2 lagen superfijne ‘Skinsoft’-merinowol – met rondom verwerkte gedessineerde pas. Door het fijngebreide oppervlak ziet de schipperstrui er iets minder grof uit dan veel andere Noorse truien. Tevens vormt zich tussen de beide lagen een isolerende luchtlaag. Hierdoor is deze schipperstrui heerlijk warm voor veel winterse activiteiten in de buitenlucht. En u kunt er veel beter in bewegen dan in een stug gewatteerd jack.
Made in Norway sinds 1879.
Niet alleen het mooie intarsiamotief en de duurzame pillingarme kwaliteit zijn kenmerkend voor Dale of Norway, ook de bewuste manier waarop er met de natuur wordt omgegaan: er wordt namelijk geproduceerd met energie die duurzaam is opgewekt met behulp van de watervallen in het Dale-dal.

Lengte heren-schipperstrui in mt. 50: 70 cm. Kleur: navy/wit. 100% scheerwol. Machinewasbaar. Gemaakt in Noorwegen.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu