27.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

Hiltl zakelijke jerseypantalon

Pantalon met zakelijke uitstraling. Echter gemaakt van comfortabele jersey.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Pantalon met zakelijke uitstraling. Echter gemaakt van comfortabele jersey.

Klassieke confectie van de Duitse broekenspecialist Hiltl.

Eindelijk is deze comfortabele stof niet meer alleen aan vrijetijdskleding voorbehouden. Deze broek zou u in theorie 24 uur per dag kunnen dragen – en dat 7 dagen in de week. Naar een zakelijke vergadering, een lunchafspraak, een zondagse brunch, naar de bioscoop, op reis, ...
Het geheim van de elegante look is de doubleface-uitvoering:
Het grijsblauw gemêleerde fijne piqué aan de buitenzijde ziet er bijna net zo uit als een klassieke kostuumstof. Aan de binnenkant verwent zachte jersey uw huid. Samen vormt dit een stof met voldoende stevigheid voor de klassieke confectieverwerking.
Met merk Hiltl uit de regio Oberpfalz staat sinds 1955 garant voor hoge kwaliteit herenpantalons.
2 Franse zakken, elk met een verborgen veiligheidszak. 2 achterzakken met een knoop. Insteek van de zakken met AMF-rand in handgenaaide look. Achter gedeelde band waardoor de wijdte gemakkelijk aangepast kan worden.

Smal flatfront-model. Binnenbeenlengte in mt. 50: 83 cm. Voetwijdte: 38 cm. Kleur: grijsblauw. 77% katoen, 13% polyester, 10% polyamide. Machinewasbaar.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
* De aangegeven referentieprijs/adviesprijs is mogelijk enige tijd geleden door Pro-Idee/de fabrikant bepaald. Door tussentijdse prijsaanpassingen kan de werkelijke besparing afwijken van de laatst aangegeven prijs."
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu