Peregrine licht flanellen Tattersall-overhemd

Tattersall: de stijlvolle Britse klassieker onder de modieuze ruiten.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Tattersall: de stijlvolle Britse klassieker onder de modieuze ruiten.

Het origineel van zacht, warm, licht flanel. Made in England, van Peregrine.

De fijne ruiten op de lichte ondergrond zien er veel stijlvoller uit dan het opvallende ruitmotief van de meeste andere overhemden. De naam Tattersall grijpt terug op de Londense stalmeester Richard Tattersall. Zijn in 1766 geopende ruiterwinkel bij Hyde Park was een populaire ontmoetingsplaats voor de high society. Voor de edele paarden van zijn exclusieve klanten liet hij paardendekens weven met een eigen dessin. Vandaag de dag is dit ruitmotief een echte modeklassieker – zowel in de ruitersport als bij kleding in stijlvolle Britse stijl.
Dit flanel houdt zich verre van de houthakkers-look.
Dankzij het bijzonder fijn getwijnde katoen is dit flanellen overhemd lichter en chiquer dan de meeste andere exemplaren. Het is het hele jaar te dragen en is fijn genoeg om ook naar kantoor te dragen. Het is niet te dik voor onder een colbert. Moderne, asymmetrisch verwerkte borstzak. Button-downkraag. Afgeronde zoom met ingezette delen. Mouwen met 1-knoopsmanchet en mouwsplit met knoop.

Tailor fit: iets getailleerd. Lengte in mt. 50/52: 74 cm, mouwlengte: 68 cm. Kleur: crème/blauw/roest. 100% katoen. Machinewasbaar. Gemaakt in Engeland.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu