Authentieke jeans

De broek van goudgravers.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
  • De oorspronkelijke jeans was niet blauw, maar had een weinig besmettelijke kleur bruin.
  • Iedere broek is uniek.
  • Draag deze ongelooflijk comfortabele en sterke authentieke jeans in stijl met cowboylaarzen.

De broek van goudgravers.

Ontdekt in hartje Arizona.

Toen de roep van het goud mensen naar Californië lokte, werd deze lokroep niet alleen gevolgd door avonturiers op zoek naar het geluk – maar ook door creatieve handelsgeesten. Ze verkochten wagenkappen en tenten van zwaar katoendoek. Daar echter de vraag niet al te groot bleek, werden uit deze onver­slijt­bare stof vervolgens stevige broeken gesneden. Niemand kon toen vermoeden dat daarmee een legende geboren was.
De oorspronkelijke jeans was niet blauw, maar had een weinig besmettelijke kleur bruin.
Goudgravers kozen bij het inspannende goudgraven in hun claim voor een beige-bruine streep. Een kleurencombinatie waarop opgespatte losse aarde, modder of leem nauwelijks opviel. Van dicht geweven, ijzersterk katoen in een prettig zittend taillehoog model.
Iedere broek is uniek.
Kleurafwijkingen en onregelmatigheden in het garen en in de structuur dragen bij aan de natuurlijke schoonheid van de met de hand geweven stof. Het typische kleur- en finish-proces resulteert in een used-look met karakteristieke strepen en nuances die door vaak dragen nog worden versterkt.
Draag deze ongelooflijk comfortabele en sterke authentieke jeans in stijl met cowboylaarzen.
Of combineer hem met een overhemd en stropdas tot een nonchalante, maar tege­lijker­tijd verzorgde vrijetijdsoutfit. In plaats van de modieuze riemlussen met speciale knopen voor het bevestigen van de gebruikelijke bretels – twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de hoog opgesneden band. Voor de goede pasvorm zorgt een verstelbaar riempje achter. Praktische achterzak en typische jeanszakken vóór.

U krijgt de broek ongezoomd – hierdoor is hij exact op de door u gewenste lengte in te nemen. 100% katoen. Kleur: bruin. Machinewasbaar.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu