Brisbane Moss-ribbroek

Fluweelzacht en overwoestbaar: de ribcordpantalon van Brisbane Moss blijft eenvoudig langer mooi.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Fluweelzacht en overwoestbaar: de ribcordpantalon van Brisbane Moss blijft eenvoudig langer mooi.

Ribcordpantalons zijn populair – omdat zij tijdloos, gevarieerd en voor elke dag geschikt zijn. Maar het ene ribcord is het andere niet. Momenteel worden goedkope synthetische vezels bijgemengd in vele massaal ge­pro­du­ceer­de ribcordstoffen. Daardoor wordt de stof wel lichter, niet zelden echter ook gevoeliger voor slijtage. Na korte tijd slijt het velours vaak al en worden er lelijke glansplekken gevormd. Deze ribcordpantalon van Brisbane Moss is daarentegen nog puur van katoen gemaakt. Dankzij de iets zwaardere kwaliteit van 320 g/m² en de middelbrede rib neemt deze pantalon geen enkele beproeving iets kwalijk. En toch is de ribcord prachtig zacht en behaaglijk, omdat hij op behoedzame wijze voorgewassen wordt.
Hoe ouder, des te aan­trek­ke­lij­ker.
Typisch voor het fluwelige velours is de edele, matte me­taal­kleu­ri­ge glans. Door de jaren heen wordt de ribcord nog zachter en toont hij meer karakter. De pantalon is afgewerkt met één bandplooi en zonder omslag. Het klassiek rechte formaat van de pijp is comfortabel en knelt niet. Twee schuine steekzakken opzij en twee achterzakken met knoop.

Comfortabel, recht model. Binnen­beenlengte in mt. 50: 84 cm. Voetwijdte: 41 cm. Buitenmateriaal van 100% katoen. Machinewasbaar. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

oliv

Meningen

4.7 von 5
(13)
Uw mening weergeven
5 Sterren
69 % (9)
4 Sterren
31 % (4)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu