Club of Comfort comfortbroek

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
  • Een eindeloze vergadering of een lange vlucht – een lange zit of reis is dit exemplaar niet aan te zien.
  • Geld en pasjes altijd binnen handbereik.

Zeven zakken. Geen kreukels. Geen vlekken.

De voordelen van een comfortbroek, nu in een verzorgde business-look.

Ongecompliceerde comfortbroeken met zoveel zakken zijn bijna alleen te vinden bij outdoorspecialisten. En dan zien ze er ook nog eens sportief uit. Deze comfortbroek daarentegen is optisch niet van een klassieke nette broek te onderscheiden.
Een eindeloze vergadering of een lange vlucht – een lange zit of reis is dit exemplaar niet aan te zien.
De stof kreukt niet, maar blijft mooi in model. Mochten er na uren in de koffer toch enkele kreukels ontstaan zijn, dan gaan deze er gewoon uit als u de broek een nachtje uithangt. Dankzij de speciale vlekbescherming parelen koffie, cola, rode wijn etc. er gewoon af. En in plaats van in de dure stomerij kan deze broek gewoon in de wasmachine gewassen worden.
Geld en pasjes altijd binnen handbereik.
Twee onzichtbare ritszakken (een aan de binnenkant van de band, een in de rechter achterzak) bieden goede bescherming tegen zakkenrollers. Smartphone-pocket. Twee achterzakken met strook en knoopsluiting. Twee steekzakken. Overhemdstopperband. Van Club of Comfort: herenconfectie in kleermakersstijl, sinds 1954.

Klassiek uitgevoerde flat-front met comfortabele wijdte. Binnenbeenlengte in mt. 50: 84 cm, voetwijdte: 41 cm. Kleur: grijs. 50% scheerwol, 47% polyester, 3% elastaan. Machinewasbaar. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

Van E. T. M. t. op 22.01.2019

Heren pantalon

Prima broek. Bestelling ,verzenden alles probleemloos verlopen .Ook bij het retourneren van een ander artikel werden de betaalde kosten op korte termijn teruggestort.

pu