Heinz Bauer leren cabrio-blouson Limited Edition

Veel lichter en luchtiger dan de meeste andere leren jacks. Maar desondanks zeer robuust.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Veel lichter en luchtiger dan de meeste andere leren jacks. Maar desondanks zeer robuust.

Made in Germany en gelimiteerd op 250 exemplaren: de cabrio-blouson van Heinz Bauer Manufakt.

Maar weinig specialisten zijn in staat om zulk dun kalfsleer zo perfect te verwerken. Deze luxueuze cabrio-blouson is slechts voorzien van een lichte halve voering, zodat hij goed past bij zomerse shirts of overhemden. Hiervoor kunnen alleen dierenhuiden in een perfecte kwaliteit worden gebruikt. Alle randen zijn heel nauwkeurig gesneden, en alle naden zijn net zo nauwkeurig gepaspeld. De mooi ingewerkte perforatie langs de schouders en onder de armen maakt dit jack aangenaam luchtig.
Ambachtelijk handwerk made in Schwaben.
Sinds 1960 is Heinz Bauer in Oferdingen gespecialiseerd in functionele leren jacks. Deze jacks zijn al lang echte verzamelobjecten: elk model is een uniek, met de hand gemaakt exemplaar en is voorzien van een doorlopend serienummer. Deze nieuwe blouson verschijnt ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het atelier in een speciale op 250 exemplaren gelimiteerde uitgave – en is daardoor een bijzonder populaire creatie voor liefhebbers.
Per stuk geproduceerd en exclusief verwerkt.
De speciale ingewerkte kraag beschermt u tijdens een ritje met de cabrio tegen de wind. Wanneer u deze kraag niet gebruikt, is hij om te slaan en over de staande kraag vast te knopen of helemaal af te nemen met behulp van de ritssluiting. De elastische inzetten in de zoom en de ritssluiting in de mouwboorden zorgen voor een optimale pasvorm. 2-wegritssluiting. Twee steekzakken en twee binnenzakken, alle met ritssluiting.

Klassiek blousonmodel. Lengte in mt. 50: 72 cm. Kleur: nachtblauw. Kalfsleer. Halve voering: 67% acetaat, 33% polyester. Stomerij. Gemaakt in Duitsland.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu