Verwarmbare functionele 4-in-1-jas

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
  • Combinatie van meerdere hightechmaterialen.
  • Verwarmingsmodule onder bij de rug die nauwelijks is te zien.

4 draagvarianten en zelfs verwarmbaar: multifunctionele jas met Zwitserse knowhow.

Waterafstotend, winddicht, keerbaar, van verre zichtbaar en in een handomdraai te veranderen in een bodywarmer.

Deze verzorgde, sportieve jas is uniek door zijn vele functionele eigenschappen: hij is ventilerend, winddicht en sterk waterafstotend. Wanneer het wat kouder is, kunt u de jas verwarmen. In het donker is de drager ervan goed zichtbaar. Door de afneembare mouwen is de jas in een handomdraai te veranderen in een keerbare bodywarmer met waarschuwingsfunctie. Tegelijkertijd is hij aangenaam licht, elastisch en kreukarm. Ideaal om vaak te dragen.
Combinatie van meerdere hightechmaterialen.
De innovatieve buitenkant voorkomt het binnendringen van nattigheid, maar laat vocht in de vorm van waterdamp ontsnappen. Het hoge ventilerende vermogen zorgt voor een perfect draagcomfort. De speciale stofinzetten aan de donkere buitenkant reflecteren het invallende licht in de schemering en in het donker. Het geel fluorescerende, eveneens ventilerende materiaal aan de binnenkant is dankzij de innovatieve kleurtechniek zeer lichtbestendig. In combinatie met de retroreflecterende strepen zorgt dat ervoor dat de jas al van verre is te herkennen.
Verwarmingsmodule onder bij de rug die nauwelijks is te zien.
Met uw vingertop kunt u het 4-voudige verwarmingssysteem activeren, dat werkt op een normale powerbank (aanbevolen vermogen: 10.000 mAh). Het verwarmingssysteem werkt max. 6 uur, en de powerbank kan gemakkelijk in de linker buitenzak opgeborgen worden. Wanneer u de verwarming niet nodig hebt, kunt u de powerbank gebruiken om uw mobiele apparaten van stroom te voorzien.

Kleur: zwart/geel. Buitenkant en binnenkant van 100% polyester. Lengte in mt. 50: 74 cm. Gewicht 750 g. Machinewasbaar.

Veiligheidsbodywarmer: stof en retroreflecterende strepen gecertificeerd volgens EN ISO 20471:2013

Kenmerkend zijn vooral de gele daglichtkleur en de retroreflecterende strepen. Dankzij deze veiligheidsbodywarmer bent u bijvoorbeeld in het verkeer of bij vrijetijdsactiviteiten ook zichtbaar van een afstand en onder moeilijke lichtomstandigheden.
Buitenkant: innovatief weefsel van 100% gerecycled micropolyester, waterdicht en sterk ventilerend
Binnenkant: fluorescerend polyester met retroreflecterende strepen en hoge lichtechtheid

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
pu