The BDO-Shirt, Basic Collection

Ontdek een goede oude vriend. En vergeet dat een overhemd moet worden gestreken.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Ontdek een goede oude vriend. En vergeet dat een overhemd moet worden gestreken.

Dit overhemd heeft het klassiek ongekunstelde uiterlijk van katoen. Het geeft gewoon het vertrouwde gevoel een goede oude vriend bij zich te hebben. Bovendien heeft het een royale snit – niets knelt. Het krachtige maar toch zachte weefsel is onovertroffen gemakkelijk in onderhoud en robuust. De typisch nonchalante look komt het best tot zijn recht, wanneer u het overhemd direct van de waslijn en ongestreken draagt. Als u het liever keurig glad wilt dragen, is even met het strijkijzer er overheen voldoende.
Luchtig fijn Oxford-weefsel.
De stof wordt als een ruitpatroon geweven. Daardoor wordt hij luchtig en laat hij de huid ademen. Bovendien ontstaat op die manier het levendige opper­vlak­te­beeld. Het gestreepte overhemd zijn duur­zaam kleurrijk geweven. Zo blijven de kleuren van het dessin ook na ontelbare wasbeurten fris – helemaal in tegenstelling tot eenvoudig gedrukte patronen. De overhemden passen bij nonchalante kostuums net zoals bij jeans en cargo­broeken, en zijn veelzijdiger dan jeansoverhemden.
Prima afwerking.
De naden zijn bijzonder dicht en fijn gestikt – en daardoor extreem houdbaar. De zuivere dubbel gestikte naden aan de binnenzijde kunnen ook na verloop van tijd niet los gaan zitten of uitrafelen. Met royale button-down-kraag, rugplooi en opgenaaide borstzak. Door de extreem lange en wijde vorm blijft het overhemd steeds goed in de broek zitten. De manchetten zijn bijzonder zorgvuldig op maat gesneden; met op­knoop­bare kleppen op de mouwen.

Royale snit. Lengte in boordwijdte 41/42: 81 cm. Mouw­lengte: 62 cm. Van 100% katoen. Machinewasbaar. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Alle voordelen van het onverslaanbare Oxford-weefsel.

Echt klassiek Oxford is een bijzonder geliefde stof voor overhemden, aangezien hij aangenaam zacht en volumineus is. Het gladde volkomen ondoorzichtige volledig getwijnde garen is ideaal tijdens het alledaagse zakelijke werk en in de vrije tijd – onvergelijkbaar aangenaam in ieder jaargetijde. Iets warmer dan andere stoffen in de winter en – heel verrassend – zelfs bij hitte aangenaam. Men transpireert nu eenmaal veel liever in een luchtig, ietwat volumineus weefsel dat niet zoals fijn batist op de huid plakt. Bovendien is Oxford sterk, ongevoelig, kreukvrij – en hoeft het praktisch nooit te worden gestreken. Het luchtig fijne ruitpatroonweefsel maakt dat het overhemd er op een decente manier levendig uitziet.

lichtblauw

Meningen

4.8/5 10 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu