van Laack swiss+cotton- jersey-overhemd

Verzorgd als een luxueus business-overhemd. Comfortabel als een casual T-shirt.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics
  • Slechts 3% van de wereldwijde katoenteelt voldoet aan de strenge kwaliteitscriteria van de Zwitserse textielbond (www.swisscotton.ch).
  • Kenmerkend voor swiss+cotton: het gelijkmatige, gladde, pluisvrije oppervlak.

Verzorgd als een luxueus business-overhemd. Comfortabel als een casual T-shirt.

Van zijdezachte swiss+cotton-Pima-jersey. Van van Laack, overhemdspecialist sinds 1881.

Met als doel het meest hoogwaardige overhemd van zijn tijd te produceren, startte Heinrich van Laack in 1881 zijn onderneming in Berlijn. Het merk met een rijke geschiedenis maakt ook vandaag de dag nog overhemden van de allerhoogste kwaliteit. Dit luxueuze jersey-overhemd vormt daarvan het bewijs.
Slechts 3% van de wereldwijde katoenteelt voldoet aan de strenge kwaliteitscriteria van de Zwitserse textielbond (www.swisscotton.ch).
Een zeldzame katoensoort – de bijzondere Gossypium barbadense – levert de kostbare grondstof: extra langstapelig, met de hand geplukt Pima-katoen met een vezellengte van meer dan 35 mm.
Kenmerkend voor swiss+cotton: het gelijkmatige, gladde, pluisvrije oppervlak.
Het heeft een chique glans en blijft lang fris wit resp. schitterend van kleur. De natuurlijk elastische interlock-jersey is aangenaam zacht op de huid. Meesterlijk verwerkt met echte parelmoerknopen, cut-awaykraag en sportmanchetten. Luxueus met de hand verwerkte naden bij schouders en mouwen.

Tailor fit: iets getailleerd met twee rugnaden – modieus maar comfortabel. Lengte in mt. 50: 73 cm. Mouwlengte: 71 cm. 100% katoen. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong (parelmoerknopen). Machinewasbaar.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu