Bernacchini chukka-­boots van kalfssuède­leer

Het fijnste kalfssuèdeleer – weer- en winterbestendig dankzij de ScotchgardTM-behandeling.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Het fijnste kalfssuèdeleer – weer- en winterbestendig dankzij de ScotchgardTM-behandeling.

De veelzijdig te combineren chukka-boots voor een aantrekkelijke prijs. Made in Italy door Bernacchini.

Anders dan andere lichte schoenen van suèdeleer hebben deze chukka-boots niet zoveel onderhoud nodig. Het met Scotchgard™ behandelde leer is sterk waterafstotend en vuilwerend. En u hoeft niet bang te zijn bij sneeuw en ijs: zoutrestjes wast u gewoon met water weg – zo blijven er geen randjes achter.
Soft en flexibel. Met duurzaam genaaide zolen.
Zorgvuldig en duurzaam verwerkt van boterzacht kalfsleer. Bij de bekende designerlabels betaalt u voor vergelijkbare boots gemakkelijk € 300,– of meer. En misschien komen ze dan wel uit hetzelfde atelier. De Italiaanse schoenenspecialist Bernacchini 1905 maakt namelijk schoenen voor veel internationale merken.
Exclusief model voor ­Fashion ­Classics.
Directe inkoop zonder tussenhandel en het niet gebruik maken van dure marketing zorgen bij dit exemplaar voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. De kleur camel is een evergreen: hij is het hele jaar te dragen, veelzijdig te combineren – en weer helemaal in de mode.

2-gatsvetersluiting. Kleur: camel. Bovenwerk: kalfssuèdeleer. Voering en binnenzool: kalfsnappaleer. Loopzool: rubber. Gemaakt in Italië. Exclusief bij ­Fashion ­Classics.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu