25.05.2020 - Onder de huidige omstandigheden kunnen er langere levertijden optreden in de goederenbeweging, waar we niet omheen kunnen. U vindt meer gedetailleerde informatie op de betreffende productpagina. Meer

COM leren California-sneakers

Zo licht en flexibel zijn er niet veel.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

Zo licht en flexibel zijn er niet veel.

Leren sneakers gemaakt op unieke Californische wijze. Made in Portugal. Van COM.

Slechts 215 g in mt. 44: deze sneaker met buigzame schuimzool is een echt lichtgewicht. Anders dan de meeste in zijn soort heeft hij een tussenzool als extra verdikking. Net als de binnenzool van hoogwaardige businessschoenen, maar dan van textiel. Deze is met de voor de Californische manier van vervaardigen kenmerkende leren strips rondom vast aan de binnenzool en schacht vastgenaaid. Hierdoor kan er niets losraken of verschuiven (wat helaas bij eenvoudig gelijmde zolen vaak wel het geval is).
Chroomvrij gelooid leer en luchtige perforaties maken deze schoenen heel geschikt om met blote voeten te dragen.
Voor deels met de hand gemaakte leren sneakers (onder het uitneembare voetbed zijn de handstiksels van de California-naad goed te zien) is de prijs nog heel gunstig. Het jonge label COM (wat staat voor Creation of Minds) is bij ons nog niet zo bekend. Omdat het merk geen gebruik maakt van grote voorraden, mooie showrooms en dure marketing, is de prijs-kwaliteitverhouding heel aantrekkelijk. Ongevoerd. Zacht verdikte schachtrand en tong. Zesgats-vetersluiting.

Bovenwerk: leer. Kleur: navy. Uitneembaar voetbed met leren binnenzool. Loopzool: EVA.

offwhite

Meningen

* De aangegeven referentieprijs/adviesprijs is mogelijk enige tijd geleden door Pro-Idee/de fabrikant bepaald. Door tussentijdse prijsaanpassingen kan de werkelijke besparing afwijken van de laatst aangegeven prijs."
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu