Polo van Pima-piqué, heren

De eerste echt luxueuze polo.

Van de Pro-Idee Special Shop Fashion Classics

De eerste echt luxueuze polo.

Van met de hand geplukt (!), Peruaans Pima-cotton. In kwaliteit te rekenen tot de beste poloshirts ter wereld.

Dit poloshirt van bijzonder fijn Peruaans Pima-cotton kost niet meer dan een normale, goede polo. Maar de kwaliteit is net zo zacht en duurzaam als die van de beste en duurste katoenen polo’s ter wereld. Gemaakt van zeldzaam, Peruaans Pima-cotton. Dit als zijde glanzende katoen (dat dan ook ‘Zuid-Amerikaanse zijde’ genoemd wordt) gedijt alleen echt goed onder de klimatologische omstandigheden van Peru. Daar bereikt het een fijnheid van 3,2 - 3,9 micron (in vergelijking daarmee is Pima-katoen uit de VS met 4,6 - 5,5 micron duidelijk grover). En: in Peru wordt Pima-cotton nog met de hand geplukt en gesorteerd. Zo geoogst is het vrij van chemicaliën, huidvriendelijk en – zeldzaam. Dankzij directe contacten met Zuid-Amerika is dit poloshirt toch verbazend voordelig.
Kleurecht, vormvast en heerlijk zacht.
De piqué van Pima-cotton heeft een fijnkorrelige structuur die vooral ’s zomers zeer prettig is. Daarbij ligt de stof heerlijk zacht op uw huid, ademt hij en lubbert hij niet uit. En: deze polo behoudt zijn kleur zelfs na vele malen wassen. Zwart blijft zwart. Niet te vergelijken met simpele andere shirts van katoen-piqué.
Verwerkt met liefde voor het detail.
Niet alleen het materiaal onderscheidt deze polo van gewone – desondanks vaak duurdere – poloshirts: de knoopsluiting is glad zonder bobbelige naden. De naden zijn dubbel gestikt zodat ze niet losraken – ook niet na jarenlang dragen.


Prettig, modern model. Lengte in mt. 50: 75 cm. Van 100% katoen. Machinewasbaar. Ver­vaardigd in Peru. Exclusief bij Fashion Classics.
wit

Meningen

5.0/5 4 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu